»
[Is arıyorum] web programlama / izmir
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
[Is arıyorum] web programlama / izmir
Merhaba arkadaşlar, Buraya iş arayanlarda başlık açabiliyordu sanırım. Yanlış biliyorsamda affola. Bildiklerim şunlar ; ASP - iyi ( 0 dan script yazabilirim, etrafta hazır scriptlerden birşeyler yapan çok kişi var malum ) HTML - iyi JavaScript - Photoshop - flash mx - MySQL - mssql - yeteri kadar çalışma şekli : parttime / freelance / tam zamanlı ( okul saatlerine anlayış gostermek şartıyla ) şehir : izmir referanslar : bir çok mevcut ( istenildiginde sunabilirim ) ogrenim durumu : unv ogrencisi yapılabilecek iş türü : Müşteri ilişkileri yönetim programları, kargo takip programı vs. kurumsal sistemler, portallar, site guncelleme sistemleri ... İlginenler olursa özelden yazarsalar veya burdan maillerini yazarsalar ayrıntılı bir cv gönderebilirim. Herkese iyiçalışmalar.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Re: web programlama / izmir / is arıyorum
çok ilginç gözükecek ama, içerisinde telefon numaranda bulunan CV nin bir örneğinide anil@pixelstudio·com·tr adresine gönderirsen sevinirim.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Re: [Is arıyorum] web programlama / izmir
Ben yine iş arıyorum
Not : Sorumluluklarını bilmeyen ödemeleri zamanında ve eksiksiz yapmamayı birşey sanan özel sektör firmalarından nefret ediyorum. Hepsinden diil ha yanlış anlaşılmasın sakın, işini doğru düzgün yapan bi azınlık hala var. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!