Zoque.Forum
»
[Araniyor] Online oyun sitesi için coder aranıyor...
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Yurtdışı
|
[Araniyor] Online oyun sitesi için coder aranıyor...
Arkadaşlar java tabanlı online okey ve bilardo ( sadece 2 oyun ) oyunu yapabilecek arkadaslar aranıyor...
Kısıtlı zamanımız olduğu için lütfen acil olarak tekliflerinizi verin. Profesyonel bir sistem olacaktır. Anahtar teslimi almak istiyorum. ( Tasarım + Kodlama ) Not: Sistem JAVA olmasını istiyorum ve örnek olarak www.gamyun.net gibi... Bilgi ve irtibat ---------------- Alaaddin Bey MSN/mail: alaaddin@hiperstore.net 0544 550 41 41 Mesaj HiperSTORE tarafından 28.07.2006 (00:43) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Online oyun sitesi için coder aranıyor...
Bunu yapabilen yokki türkiyede . Yapan bildiğim kadarı ile birkaç kişi var. Onlarda büyük şirketlerde çalışıyor (mynet superonline , kahkaha gibi ) ve anlaşmalı oldukları için onlarla. Başkalarına yapamıyorlar bunu. Bildiğim kadarı ile kahkaha.com bunu sitene 10.000 $ a anahtar teslim yapıyor. En azından yapıyor. Diğerleri hiç yapmıyor. Haberin olsun diye yazdım.
Oke selametle kal |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
saolasun "benozgur" en azından beni de bilgilendirmiş oldun zaten bende parayı gözden çıkarmıştım ciddi bir iş olduğunu vurgulamak istedim ama sanırım seninde dediğin gibi yok veya çok az.
Neyse hayırlısı olsun... Herkese hayırlı kazançlar... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
İş ilanları altına yazmayı hiç sevmemişimdir ancak çok aceleci olduğunuzu gördüğüm için bir kaç cümle yazmak istiyorum.
(30 gün öncesine kadar çok sağlam bir oyun projesinde test ekibi yöneticiliği ve ufak tefek tasarımlar yapıyordum) Oyun işi, kesinlikle zaman baskısı ile yapılacak bir iş değil. Alel acele bulduğunuz bir programcıya yaptıracağınız bir iş te değil. Bir yol haritası olmalı ama atıyorum; zar atma işlemi için 1 haftalık dead line belirlemek stresten başka bir işe yaramıyor. Test süreci mümkün olduğunca zorlu olmalı, mümkün olduğunca çok sayıda kişi ile online testleri yapılmalı (bu testler sonucunda ilave "aylar" gerekebileceği hesaba katılmalı) Bi şekilde gerçek para /kontor-puan satın alma/ sms işin içinde olacaksa sadece oyun yazmakla kalmayıp dürüst ötesi bir programcı olmalı. Ya da ortak yapılmalı. Mümkünse iyi anlaşabilen bir ekip olmalı (ekip mümkün değilse, oyun yazmasa bile yazılan dile hakim (java c++ ..) abi bu global değişkeni functiona dahil etmemişsinki array olmasını bekliyorsun vs.. tarzında yorum yapabilecek birileri etrafta olmalı) Tasarım+kodlama demişsiniz tam tersi hatta 3d ya da oyun içi tasarımları bir kişi, arayüzü farklı kişi yapmalı Bunların dışında serverın özellikleri, güvenliği vb konular kesinlikle göz ardı edilmeli yine aslında bana düşmeyen programcı için baştan düşünülmesi gereken son hatırlatmamı yapıp bitireyim; benim kırmızı 8 i attığım bilgisi server'a / diğer oyunculara ulaşmadan, oyunculardan birisinin ya da serverin elektriği kesililerse ne olacak, geri döndüğünde aynı "masa"ya mı dönecek, diğer oyuncular için puan paylaşmı nasıl olacak, oyuncu sayısı artıkça Ram'e ne kadar yük binecek .. .. ..
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Tek kelime ile harika bi yazı yazmışsınız. Benim aceleden kastım bir an önce işe başlamak iş 1 yılda sürse en azından olabildiğince erken başlamak istiyorum.
Tasarım kodlama derken benimle iş yapacak kişi veya ekip kendi aradaşlarını toplamalıdır. Bu yuzden demiştim. Fakat dikkate alıp onca kelime yazdığınız için çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul - ankara
|
http://oyunga.com da java ile yapılmış bu tür oyunlar vardı bol bol; ODTÜ teknokent deki Halıcı yazılım tarafından geliştiriliyordu; belki onlarla irtibata geçerseniz yardımcı olabilirler.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!