Zoque.Forum
»
[Eleman Arıyoruz] Web Programcısı
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
[Eleman Arıyoruz] Web Programcısı
Smart Group Hakkında:
Smart Group, entegre iletişim hizmetleri veren ve dört şirketten oluşan bir marka iletişimi hizmetleri grubudur. Smart Group bünyesinde Smart Tanıtım reklam ajansı, Çekimalanı prodüksiyon şirketi ve Optima Basım Baskı ve Ambalaj Hizmetleri şirketleri bulunmaktadır. 2007 başında Smart Group ilk uluslararası yatırımını gerçekleştirerek Almaty Kazakistan'da Smart Global adıyla ilk yurt dışı ofisini açmıştır. Smart Group'un Türkiye ve Kazakistan'daki dört şirketinde 54 kişiden oluşan bir iletişim profesyoneli kadrosu çalışmaktadır. Smart Group, içlerinde Pegasus Havayolları, Özdilek, Hobby Home Collection, Hitachi ve BASF'in de bulunduğu 43 müşteriye iletişim hizmeti sunmaktadır. Smart'ın yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilere hizmet vermek üzere oluşturmakta olduğu yeni interaktif ajansı için web Programcısı arıyoruz. Aradığımız nitelikler: - ASP.NET, Visual Basic ve/veya C#'a hakim, - Ms SQL deneyimine sahip, - CSS, HTML ve XHTML bilen, - En az iki yıl web programlama deneyimi olan, - Tercihen interaktif reklam ajansında çalışmış, - İyi derecede İngilizce bilen, - Tercihen PHP bilen Yukarıda belirttiğimiz özelliklere sahip olan adaylar başvuruları için info@smarttanitim.com adresine CV'lerini gönderebilirler. Smart Tanıtım Bestekar Şevki Bey Cad. Toprak Villaları No.17 34349 Balmumcu Istanbul |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!