Zoque.Forum
»
bendeistiyorum.com | Yazılımcı (PHP & Mysql) Arıyor !
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
bendeistiyorum.com | Yazılımcı (PHP & Mysql) Arıyor !
Yüksek ivmeyle büyüyen Bendeistiyorum.com ailemize yeni bir iş bağımlısı aranıyor.
Yazılım konusundaki ihtiyaçlarımızı yaratıcı çözümlere kavuşturabilecek, tasarımcılarımız ve diğer yazılımcılarımız ile kafa kafaya verip mükemmel işler çıkarabilecek, PHP ve MySQL konularına hakim, HTML ve CSS konularında bilgi sahibi, gezmeyi tozmayı en az iş yapmayı sevdiği kadar seven, muhabbeti güzel, kahve ve müziği seven, fırsat ürünlerimizi vitrine çıkmadan tüketmeyeceğinin garantisini verebilecek yeni takım arkadaşları arıyoruz. Bendeistiyorum.com başta olmak üzere kendi projelerimizi geliştirmekteyiz. Ofisimiz Beyoğlu'ndadır. Çalışma saatlerimiz 09:00 - 18:30 arasındadır. İlgilenenlerin CV'lerini info@bendeistiyorum.com adresine ulaştırmaları rica olunur. 28.09.2007 - İlanımız geçerliliğini korumaktadır. Mesaj MNBSoft tarafından 28.09.2007 (12:32) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| php , mysql , bendeistiyorumcom , ariyor , araniyor , yazilimci |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!