Zoque.Forum
»
e-learning Şirketi Web Tasarım Uzmanı, Grafik Tasarımcısı, Eğitim Tasarımcısı Arıyor
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Flash Tabanlı E-learning Tasarımcısı Arıyoruz
Akademik e-öğrenim projeleri yaratan bir ekipte flash tabanlı eğitimler tasarlamak ve geliştirmek ister misiniz?
- Yeni yazılımları ve süreçleri hızlıca öğrenirim, - Ayrıntılara önem veririm ama işimi zamanında teslim ederim, - Yaptığım çalışmalarla gurur duyuyorum… Diyebiliyorsanız sizinle tanışmak isteriz. Sorumluluklar - Etkileşimli öğelerin, animasyonların, simülasyonların ve diğer öğrenim aktivitelerinin tasarlanması ve geliştirilmesi. - E-öğrenim arayüzlerinin geliştirilmesi - Eğitim içeriğinin HTML ve diğer e-öğrenim formatlarına çevrilmesi. - Test, simulasyon ve interaktif uygulamaların web sitesi ve Learning Management System bünyesinde çalıştırılması. - Eğitim içeriklerinin yayına hazırlanması. Gerekli Özellikler - İleri seviye flash - İyi derecede Photoshop Artı Özellikler - Eğitim Tasarımı bilgisi, senaryo ve storyboard hazırlayabilmek - İyi derecede ACTIONSCRIPT - SCORM ve LMS bilgisi - Çizim kabiliyeti - Adobe CAPTIVATE bilgisi - Metin yazabilme Başvuru için özgeçmişinizi ve yaptığınız işlerden örnekleri ilke.akdeniz@elementegitim.com adresine gönderiniz. Epostanızda iş örneklerinize link vermenizi tercih ederiz. Örnekleri dosya olarak ekliyorsanız 100 kb’ı aşmayınız. Ofisimiz Nişantaşı'ndadır. Sodexho, yol parası, sigorta imkanlarımız var. Görüşmek dileğiyle. Mesaj web2.0delisiyim tarafından 08.06.2007 (13:05) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| elearning , s irketi , web , tasarim , uzmani , grafik , tasarimcisi , egitim , ariyor |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!