Zoque.Forum
»
PHP GURU su Uzman PROGRAMCI- 2000 -3000 ytl/ay
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
PHP GURU su Uzman PROGRAMCI- 2000 -3000 ytl/ay
Digitiy E-zbanner, İstanbul Anadolu Yakasında, Altunizade bölgesinde, 5 yıllık bir internette pazarlama teknolojileri şirketidir. E-zbanner araçlarını, Markalar internet üzerinden kullanır.Dünyada Doubleclick gibi piyasa değeri 3 milyar dolar üzerinde olan markalara benzer.E-zbanner, interneti bir pazarlama kanalı olarak gören, Finansbank, Bosch, Bmw, Landrover gibi, Büyük markalar ile çalışır.
Markalar, Ajanslar internetten bir Verim almak istiyorsa, E-zbanner'ı kullanmalıdır. Eğer kullanmıyorsa, harcadığı bütçenin çoğu çöpe gider. E-zbanner kısaca ne yapıyor? Internette markama ilgili olanları bul, internette gördüklerimi unutmamamı sağla, reklam Kampanyam boşa gitmesin. Onları Siteme getir, siteme geleni tanı.Siteme gelen üyemin, ne zaman tekrar geldiğini, kaç sayfa dolaştığını email adresi bazında, korayilgili@yahoo.com olarak, bana raporla. Siteme gelenlerin, hep gelmesini, sitede uzun kalmasını sağla. Üyelerime Email gönder, Email listemi temiz tut. Kimin hangi ürüne meraklı olduğunu bana söyle, ben de bildiğim için, onları telefonla rahatlıkla arayayım. Telefonla arayınca da, ne olduğunu kayıt edeyim, müşterinin peşini bırakmayalım. Ben yokken başkası da bu bilgilere ulaşsın. Potansiyel müşteriyi bana göster! www.e-zbanner.com İş Tanımı: E-zbanner'ın markalara yönelik B2B araçları yanında, Digitiy olarak, büyük kitlelere açık Zevkli B2C projelerimiz için Tecrübeli UZMAN PHP DEVELOPER arıyoruz. Bu kişi,
Aranan Nitelikler : Esasında bu videodaki gibi olmalı ) Bir göz atın http://www.e-zbanner.com/bannerbizz/...1&articleid=31
OLURSA +
Şartlar: Aylık Gelir 2000-3000 YTL Başlangıç Düzenli iş saatleri Not: Kişilerin dini prensiplerine her zaman saygı duyarız. lütfen design at e-zbanner.com email adresine cv gönderiniz. teşekkürler çağan erdil e-zbanner Mesaj techi tarafından 12.03.2008 (11:13) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!