»
[Aranıyor] Adobe Flash Geliştiricisi
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
[Aranıyor] Adobe Flash Geliştiricisi
Deutsche Akademie für Sprachen - İzmir şubesinde görevlendirmek üzere, "Adobe flash" ile web uygulamaları geliştiren 2 arkadaş aramaktayız. İş konusu özetle, e-öğrenme (uzaktan öğretim) sistemlerinde kullanılan eğitim materyallerinin flash arayüzlerle öğrenenlere sunulmasını sağlamaktır. Şirketimiz 10 yıllık bir geçmişe sahiptir, Berlin ve İzmir'de şubelerimiz bulunmaktadır. Uzaktan eğitim projeleri dünyaya yönelik olarak çok dilli şekilde hazırlanmaktadır. Aramıza katılmak isteyen arkadaşlarımızda şu özellikleri aramaktayız; * Actionscript ve timeline animasyon yapabilme * İşlerini XML ile sorunsuzca bütünleştirebilme * Akar görüntü ve ses işlemlerine hakim olma * Detaylara özen gösterme * Düzenli kod yazabilme * HTML / XHTML / CSS konularında en az orta düzeyde bilgi sahibi olma * Tarayıcı ve sürüm uyumluluklarına dikkat edebilme İş tam zamanlıdır, çalışacak arkadaşlarımızla uzun seneler beraber olmak isteriz ancak istek dahilinde 3 aydan kısa olmamak şartı ile kısa süreli çalışmalarda yapabiliriz. Bu özelliklerden başka herhangi bir tercih sebebi veya kısıtlama yoktur (yaş, askerlik durumu, cinsiyet, eğitim düzeyi gibi). Yasal deneme sürecinden sonra sigorta girişiniz yapılacak ve yol ücretiniz ödenecektir. Bütün projelerimiz ileri düzey teknolojiler kullanılarak, çalışırken kendinizi geliştirmeyi ihmal etmeyeceğiniz zevkli ve angaryası az olan uğraşlardır. İlgilenen arkadaşlarımız kısa özgeçmişlerini ve portföylerini anil.cetin[at]das-akademie.de adresine gönderebilirler. Tüm başvurular incelenip olumsuz dahi olsa mutlaka cevap verilecektir. Şirketimiz ve şirketimizin eğitim siteleri hakkında bilgi almak için http://www.das-akademie.de adresine göz atabilirsiniz.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: [Aranıyor] Adobe Flash Geliştiricisi
Başvuran arkadaşlarımıza teşekkür ederiz, bir kişi aramıza katıldı, ikinci kişi için ilanımız halen devam etmektedir.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
actionscript , adobe , calisma arkadasi , flash , html , xml |
|