|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Eleman Arıyorum
Tasarım (Photoshop - Freehand) HTML Coding JScript Coding bilmesi, çalışma düzenine uyabilmesi ve bir de bana katlanması yeter ![]() PHP ve SQL bilgisi artı değerdir. İş yerimiz Göztepe'dedir. Lütfen bana email atın: darkstar@artemis.efes.net |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
tasarim olarak photoshoptan anlarim.
Freehand hic kullanmadim. HTML den biraz anlarim. Sizin is yeri göztepenin neresinde?
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Berlin
|
daha detayli bilgi verebilirmisin?
daha detayli bilgi verebilirmisin?
flash , Photoshop , freehand, firework,primiere ve birde sanatsal degerlendirme www.projectzone.de |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Berlin
|
he heh hehhe :-))
Yalniz benim sitemi inceledinmi bilmiyorum, yani stilimle uyusabilirmisin .Sen diyorsunki benimle de anlasabilmesi gerekir. Bende söyle cevaplayayim, kompleksiz bütün herkesle anlasirim, ama isimede fazla karisilmasini istemem.
sunuda belirtmem gerekiyor, PHP den falan pek anlamam.Ayrica ben oraya geldigimde en azindan isi kapmaliyimki orada kalmak icin garantim olsun walla neden ucmayim, ama ben ucmasini seven bir insanim ,eger ciddi vede profosyenel düsünüyorsan ucak biletimi gönderirisen gelirim, neden olmasin www.projectzone.de |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Tembellik bir hastalık mıdır?
Arkadaşlar burada şirketimizin telefon numarasını da verdik. Bana email atıp referans listesini gösteren arkadaşlardan hiçbiri adres ve telefonumuzu kullanarak bize ulaşmadı. Artık iş ilanı ile ilgili olarak lütfen bana email atmayın, yanıtlamayacağım. İsterseniz internetin kendini tasarlamış olun, benim için birlikte çalışabilirliğimiz daha önemli. Bu kararı da ancak yüz yüze konuşarak verebiliriz.
Tekrar etmek gerekirse, randevu alın, gelin, konuşalım! Adres: Tütüncü mehmet efendi cd. Hamam Sk. Fundo Apt. 4/3 Göztepe/İstanbul (Göztepe parkının üst kısmında kalıyor) Telefon: 0216 411 10 96 |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yer: St.Petersburg
|
Re: Tembellik bir hastalık mıdır?
Alıntı:
|