|
|
#1 (permalink) |
|
part time - full time web tasarımcısı aranıyor
* web tasarımı konusunda deneyimli * grafik-Tasarım konusunda yetenekli * Dreamweaver ve Photoshop kullanabilen * HTML bilgisi iyi derecede olan * Ekip çalışmasına yatkın * İzmir'de ikamet eden * Part Time - Full Time web tasarımcısı aramaktayız. İlgilenen arkadaşların kariyer@onar.com.tr adresine cv'lerini göndermesi rica olunur.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
aslında iyi olurdu malina. memnun olurduk.
aynı şeyi ben de Istanbul'dan gönderilen mesajlar için düşünüyordum hep bize yardımcı olacak arkadaş daha çok taslağı hazırlanmış sitelerin aynı taslak üzerinden alt sayfalarını tamamlamak olacak. bunun yanında kendisinin de görsel anlamda katkı koyabilecek kabiliyetinin olması tercih sebebi. görünen o ki forumuzdaki izmirliler içinde işe ihtiyacı olan arkadaş yok
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
part/full time calisacak birilierini ariyoruz dediklerine göre istedikleri kisi bürolarinda calisacak, yani freelance aramiyorlar! bu yüzden ben evimden de calisabilirim diye israr etmek pek birsey degistirmeyecek.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Aslında evden ya da başka bir şehirden çalışılması fikrine kişisel olarak hep sıcak bakmışımdır.
Şu anda şirketin farklı departmanlarında evden çalışan arkadaşlar var. Fakat şu an daha çok büroda bulunabilecek bir arkadaşa ihtiyacımız var. Bunun için malesef trodler ve nightmarex arkadaşların önerilerinin olabilmesi mümkün değil. Scud : Eğer bu mesajdan bağımsız bir şekilde kafanda buraya yerleşmek gibi bir düşüncen varsa yardımcı olmaya çalışırım. Ancak sadece bu mesaj böyle bir düşünce oluşturduysa işe başladıktan birkaç hafta sonra senin buraya uyum sağlayamaman ve ya şirketin beklentilerine cevap verememen, veya şirketin senin beklentilerine uygun olmaması gibi ihtimaller de var. Bunları da düşünmek lazım. Son olarak yine buradan bir arkadaşla dün görüştük. Olumlu sonuçlanacak gibi. Teşekkürler.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!