Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » İş İmkanları, İlanlar » Netone iş ilanı

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 08.03.2002   #1 (permalink)

Yer: İstanbul
Netone

pek muhterem imperio'nun Netone'ının iş ilanı ile ilgili mesajını buraya yapıştırıyorum;

İlgilenen arkadaşlar CV lerini imperio@email.com a gönderebilirler.

IT WEBMASTER

Kişi tanımı:
· Yüksek okul / üniversite öğrencisi ya da mezunu;
· Windows 2000 ortamında en az 1 yıl :
· HTML ile sayfa üretme tecrübesi
· Photoshop bilgisi ve deneyimi
· JavaScript bilgisi ve deneyimi
· Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk sahibi
· IIS yönetim bilgisi avantajdır
· İngilizce dil bilgisi
· 28 yaş altında
· Erkek adaylar için; askerlik görevi tamamlanmış veya en az 2 sene tecil

İş tanımı:
· Full-time
· NetOne sitelerinde güncelleme yapmak
· Intranet web uygulamaları için görsel tasarım yapmak
· HTML kodlama yapmak
· JavaScript kodlama yapmak
· Dinamik kodlar (ASP) arasında HTML düzenleme yapabilme gerekirse mevcut
dinamik kodları düzenleme
· Dışarıdan çalıştığımız web tasarım şirketleri ile güncellemeleri takip
etmek, koordinasyonu sağlamak
· Photoshop ile gerekli görsel çalışmaların yapılması
· Webmail ve Webforum programlarının kontrolu ve problem çözümü
· Daha sonra eklenebilecek uygulamaların kontrolu konusunda sorumluluklar
verilebilir

Koşullar:
Eğitim
Özel sağlık sigortası
Yemek ve yol ücretleri
aptal şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 08.03.2002   #2 (permalink)

blur's Avatar

Yer: istanbul
Mesaj gayet iyi

Bir de şu başlığı mesela "Netone iş ilanı" gibi bir şey yapsaydın iyi olurdu...
blur şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 08.03.2002   #3 (permalink)

iş ilanları bölümünde öyle bir eklentiye gerek yok gibi..
ayrıca olsun yeterince meraklı ve araştırmacı kişiler bu değerli bilgiye ulaşsınlar
aptal şu an çevrimdışı  
Old 08.03.2002   #4 (permalink)

blackinwhite's Avatar

Yer: Istanbul, Türkiye
he he, ben yine de değiştirdim başlığı.

böyle daha güzel oldu.
blackinwhite şu an çevrimdışı  
Old 10.03.2002   #5 (permalink)
Nedo

Anlamsız

Türkiyedeki komik şirketlerin komik ilanlarından biri. web grafiğini ne olarak görüyolar anlamıyorum. Aranılan kişiye bak ııs e hakim olacak java script den anlayacak ve Photoshop kullanacak. Boşversene yanında iki de takla atarsa tam olur. grafiker nedir? programcı nedir? tasarımcı nedir? web tasarımcısı nedir? web yöneticisi nedir? web içerik danışmanı nedir? web uygulayıcısı nedir? web grafik sağlayıcısı nedir? bunları cevaplasın o ilanı veren arkadaşlar... Ondan sonra versinler bu ilanı. Bu istedikleri işi bir kişi yaparsa ortaya da belirli kalite kriterlerinde iş çıkar elbetteki... En basitinden aol da sadece web grafiği sağlayan iki kişi var. Evet yanlış diil sadece orda gördüğünüz ufak telefon adam bina resimlerini çeken iki kişi ... Neyse ya ne desem boş... Eğitim almadan, kaçak yollardan program kullanarak iki kutuyu biraraya getirek çalışan insanlara iş imkanı verilirse olacağı budur.

Old 10.03.2002   #6 (permalink)

sevgili nedo heyecanını normal karşılama ve seni haklı görme eğilimdeydim ancak sen öyle saçma sapan yazmışsınki bunu yapmam mümkün olmadı. ayrıca bu bir iş ilanı ve işveren kendine uygun birini arar. bu aradığı insan amuda kalkarken aynı zamanda tek eliyle portakal döndürüp ayaklarıyla çay servisi yapması gereken bir insan olabilir. sen bu kriterleri taşımıyorsan ilgilenmessin ama bu kriterlere yakın birileri illaki bulunur. Bende IT WEBMASTER'ın saçma olduğunu düşünüyorum açıkçası. ancak sen heyecanına yenik düşüp pek çok şey atlamışsın. mesela kimse işe 1 kişi alacaz demiyor. belki ekip kuracaklar, belki 3 kişi alacaklar nerden bilebilirsinki.
Ayrıca bu işin bir eğitimi olmadığını herkes bilir, işin içine girince kurslar bilmemnelere katılıp kendini geliştirebilirsin. ancak bunun içinde işin içine girmek lazım. ayrıca kaçak program denilen şey programı hazırlayan firmalar tarafından desteklenen bir durumdur. flash 3'ün crackiyle flash 5 i kırıyor olmak sana ilginç gelmiyormu? amaç bazı şeyleri daha çabuk gelişip daha hızlı yayılmasını sağlamak. bilgisayarındaki programları sayarsan Photoshop, Dreamveaver,Windows, Office falan filan en ucuz software listesi 3-4000$ civarında olur. bu parayı kim verebilirki? ben söyliyeyim kimse!
ben senin yaptığın bu tanımla şu an bulunduğum yere geldim. ve buradaki kimsenin bu işin eğitimini alarak başladığını zannetmiyorum. herkes bir türlü merakı ve kaçak software ile başlıyor. aksi taktirde sektörde gelişmez zaten. neyse son satırlarından yazdıklarınla bu forumdaki herkese hakaret ettiğini düşünüyorum.
ayrıca burası böyle bir tartışma için pek uygun değil gibi çünkü bu sadece bir iş ilanı. forumun başka bir alanında bu tartışma yapılabilir belki..
aptal şu an çevrimdışı  
Old 10.03.2002   #7 (permalink)

maver's Avatar

Yer: Istanbul
Görsel: 3
IT WEBMASTER
Old 10.03.2002   #8 (permalink)
Nedo

Yorum yapmıyorum. Eğitimin için saol. Hiç bir şey anlamamışsın anlattıklarımdan.

Old 10.03.2002   #9 (permalink)

hayır sever bir insanım ben, eğitim beleş
isteğe bağlı olarak sertifikada veriyorum ama ilk kural "insanları küçümsememek", o yüzden sen alamayabilirsin..
aptal şu an çevrimdışı  
Old 10.03.2002   #10 (permalink)

blackinwhite's Avatar

Yer: Istanbul, Türkiye
ben şahsen IIS dışında abes bir taraf görmüyorum ilanda.

Doğal olarak bir grafikerden, hatırı sayılır derecede js ve HTML bilmesi beklenir.

yoksa PS'de bir sayfayı çıkarıp HTML olarak export etmek benim için yeterli bir web Grafikerliği değildir.

bir şey daha var, netone Türkiye'nin en büyük şirketlerinden birisi, ve bir şirket kendi eleman seçimini, insan kaynakları politikasını kendi belirler.

örneğin, kimisi diyebilir ki biz sadece kendi konusunda uzmanlaşmış insanlar arıyoruz (klasik mantık budur, çünkü sektör yeni olduğundan faklı konularda bilgisi olan insan azdır.)

diğer bir şirket te, biz belli bir tarzı olan, web tasarımı literatüründen anlayan, flash,PS,HTML, web programlama konularının tümünden (birini diğerine göre daha iyi bilebilir tabii) nasibini almış kişilerle çalışmak isitiyoruz diyebilir.

Bana bir şirketin var, nasıl elemanlarla çalışmak istersin deseler ikinci şıkkı seçerdim.

Ama sonuç olarak, her şirketin elemn alma konusundaki politikası kendisini ilgilendirir.
blackinwhite şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

ilani , netone

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 09:23.