|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Alıntı:
tartışmalar, makaleler, linkler, iş ilnalrı, etkinlikle ,kişisel galeriler, dosyalar ve bunun yanında interaktif sitelerde olan özel mesajlaşma vs. gibi birçok şey var. sitepoint.com ile evolt.org arası birşey desem abartmış olmam, çünkü hem kapsam hem de programlama olarak onlardan hiç te aşağı olmadı. şu an içerikle uğraşıyorum, türk webtasrım şirketlerinin bir listesi var, onlara "review" yazıyorum. bi de ufak tefek buglar vardı onlarla uğraşıyorum. (ha bi de logo hazırlamam lazım. )fikirler varsa email ile aliim, bu konuyu zaten yeterince sabote ettim
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
freelance'ler arası paslaşma görebileceğimi hiç sanmazdım bu memletette!
Gerçi bu forumdakiler bu memleketi çoktan aştılar pekçok konuda ama neyse, girmiyim oralara.. Gözlerim yaşardı arkadaşlar, çizdiğiniz tablo için cidden teşekkürler.. bunu görmek çok sevindirdi beni.
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bende iş paslayacak adam arıyorum. Benden istenen iki tane B2C e-commerce işi var. Ama ciddi ve bilgili olması gerekiyor. Yüzyüze tanışıp sevdiğim insanların şansı çok yüksek.
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: LND
|
DarkStar hocam detayları bildirirsen iyi olur... Ben de sıcak bakıyorum.
|
|
|
#19 (permalink) |
|
|
Bence arkadaşlar bunlarla birlikte bide İnteractive CD tasarımlarınıda düşünün. Bu kadar bilgiye sahip olmamız bizim bi Dezavantajımızı oluşturur. Cd tasarımı Pek fazla yaygınlaşmadı henüz. Yogunlaşıyo ama cok fazla değil. Her gün birinin ben web master ım deyip Geocities in Browser ında web hazırlayanlar gibi değil hiç olmassa.
Ama InterActive CD olusumlarınıda biraz kovalyın derim. SOnuc benim bi tanıdıgım cok yakın bi abim bu işi yapıyo. Ama onlar cok değişik sistemlerle oluşturuyolar herşeyi kendileri yazıyo. Fakat Bu gun bi PC life CD lerine falan baktıgınızda CD bit HTML modunda hazırlanıyo bunu zaten biliyosunuz ve bu tür CD lerde Piyasada cok geziyo. Ve Maddi olarak Kazancı biraz yüksek o tür hazırlamalar cok olmasada yüksek içimizde bilenimiz vardır benim gibi. Ama Özel bi CD tasarım ortalama 4 bin $ dan başlıyo. Sevgiler.. |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!