Zoque.Forum
»
Sekreter Arıyoruz
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Sekreter Arıyoruz
Arkadaşlar;
Bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmamıza telefonlara bakacak ve misafirlere çay servisi yapacak bayan sekreter aranıyor. İlgilenenlerin ik@bilnetbilisim.com adresine cv lerini atması rica olunur veya 0212 216 50 60'dan dahili 119'dan randevu alabilirler.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
bölüm taniminda yer alan eleman arayan web tasarim firmalari ile kastettigimiz, tasarim ya da programlama ile ilgili eleman arayan firmalardi. cay servisi yapacak bir sekreter bu bölüme ne kadar uyar bilemiyorum
![]()
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
evet, bizde bilgisayar firmasıyız; çaycı arıyoruz.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ne yapim ya burdaki ilanlarıma çok güzel mailler ve cv ler aldım
![]() zoque abi son bişi diyorum kızma emi ![]() eğer çaycı arıyorsanız harbiden bildiğim biri var.. icq:16978703 veya kevser@bilnetbilisim.com a mail atarsan çaycınızı hemen temin edebilrim Mesaj neon tarafından 04.06.2002 (13:57) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!