»
acele eleman aranıyor
|
| İş İmkanları, İlanlar Iş arayanların ya da eleman arayan firmaların gönderdiği duyuruları ve irtibata geçmeniz için gereken detaylı bilgileri bu bölümde bulabilirsiniz. Bölüm kullanımı ücretlidir. Daha fazla bilgi için bölümde önemli etiketi ile işaretlenmis konuya bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
acele eleman aranıyor
şöyle bir mail geldi, olduğu gibi yapıştıııyorum, belki ilgilenenler olabilir. Buyuk bir medya kurulusunun yeni baslayan "distance learning" projesinde calismak uzere - enerjik - ogrenmeye acik - girisimci - universite mezunu - cok iyi ingilizce bilen - bilgisayara hakim kisiler hemen ise baslamak uzere araniyor. Distance Learning projesi, coporate university ve online university kurulum calismalari yapacak bir projedir. Ayrintili bilgi icin lutfen benimle baglantiya gecin. Ela Elâ Gür Şensezgin-Kurmuş Eğitim Yönetim Danışmanlık Araştırma Hizmetleri Ltd. Şti. Balmumcu Mah. Şakir Kesebir Cad. Balmumcu Plaza 4 No: 36 Daire: 14. 80700 Beşiktaş, İstanbul, Türkiye Tel: +90 212 211 66 22 (pbx) Faks: +90 212 211 67 86 E-mail: ela@sensezgin-kurmus.com.tr web: www. sensezgin-kurmus.com.tr
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
niye üniversite mezunu istiyolar yawss
(bende burda dediği işi kolayca yapabilirim.. enerjikim öğrenmeye açıkım inlizcem belki süper degil ama çok iyi diyebilirim.. bilgisayar dersen teknoloji söle derim ama gel gör ki üniversite mezunu diyorlar ve beni kaçırıyolar.. )
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
ara bir sor yine de, genelde eleme için bu tip şeyler koyarlar, senin üniversite mezunu diğer başvuranlardan daha çok işlerine yarayacağını düşünürlerse seni de alabilirler.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!