|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
webmasterlaaar bana iş bulun tanıdık hesabı olsun
ASP duayeni iş arıyor :P Cold Fusion, ultradev, interdev ve tasarım programlarının tümünü kullanırım. ASP, PHP, JavaScript had safhada bilgiliyim sqlserver, MySQL ile takla attırırım, algoritmik bilgim var. C++ ile ASP komponenti yazabilirim 30 yaşındayım ve iş arıyorum. Üniversitede 7sene okudum atıldım diplomam yok asabiyim, evrensel mantıksızlıklara göz yummam. sol taraftan bahsettiğinizi bilsem de ağzınızdan sağ çıkmışsa sağa bakarım. paramı zamanında isterim. Özveriye karşılık özveri isterim. Ctesi çalışmam, akşam 6dan sonra arkamdan bakakalınmasına katlanamam. Akşam 8de buluşmak üzere arkadaşlarıma randevu verebilmek isterim. Aldığım para ile geçinememeye başlayınca huzursuzluk çıkarırım. Buna rağmen 15 gün önceden mutlaka söylerim çıkıcağımı. sigorta, yol ve yemeğin maaş parametreleri olarak hesap edilmesinde ısrarcıyım. Bunun karşılığında mesai saatleri içince Webdeki her hizmeti verebilirim. Satış temsilcileri 2 günde yetişmesi gereken işler getirmeyiversinler. Bilinçaltı aynen böyle ![]() Ve iş arıyorum
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
30 yaşındayım 90 kiloyum 1.86 boyum var, dövcek adam münferit çıkabilir. Ben bunları konuşarak iş buldum
![]() hem artık iş aramıyorum. çalışmama kararı aldım. teşekkürler
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!