|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Asp ve Tasarım Bilgisi Olan Arkadaş
Şirketimize Acil ASP ve Tasarım Bilgisi Olan Arkadaş Arıyoruz. Olanaklar : - Sigorta - Günlük 2 Milyon Yemek - Cumartesi - Pazar Yok - Sabah 09:00 - Akşam 07:00 - Bilgiye Göre 400 ve Üzeri Maaş İlgilenenlerin Referansları ve Kısa Özgeçmişleriyle İlgili Bir Yazıyı hakan@webamca.com adresine maillemeleri gerekiyor. Her mail Olumlu yada Olumsuz Cevaplandırılacaktır. mail Harici Başvurular Kabul Edilmez. Bu İlan 3 Gün Süreli geçerlidir Yer : Mecidiyeköy/İstanbul |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Ehue;
400 milyon bencede cok az gunde 11 saat icin, adam beynini patlatacak belkide bilg. basinda, ancak bukadar veriyorsa gucu buna yetiyor demektir. Onun icin kimsenin karismamasi gerekiyor sanirim. Benim takildigim baska bir nokta var ve gercekten guldum; gunde 2 milyon yemek parasi olayi! Gunde iki milyona 1 simit 1 kola oluyormu? Valla birsey ima etmek icin degil sadece meraktan soruyorum. Olmuyordur herhalde. |
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Re: Asp ve Tasarım Bilgisi Olan Arkadaş
Alıntı:
Ki ben bir web tasarımı şirketinin sahiblerinden biriyim. Sadece kazanılan paraya bakılarak oooo patronlar çok kazanıyor demek yanlış olur. Bir çok arkadaşım (Tasarımcı ve Programcı) bu maaşın altında başka şirketlerde cumartesi pazar demenden çalışmaktaydılar. Kaldı ki bunlar işlerinde uzman sayılabilinecek kimselerdi. Bir şirketin sadece işçilerine ödediği bir bedel yoktur. Kira telefon ve vergi gibi bir çok gideri vardır. Bunlarıda unutmamak lazım. iyi çalışmalar
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Arkadaşlar Orada Gördüğünüz Gibi Profesyonel Kelimesi Geçmiyor. Tasarım ve ASP Bilgisi Olan Dedim. Ayrıca Bilgiye Görede 400 ve Üzeri Şeklinde Yazıyor. İlan Zaten Sadece İlgilenenler İçindi. Eleştirileriniz ve Yorumlarınız İçin Teşekkürler. Bu Arada Sigorta ve Diğer Masraflarıda Ekliyince Maliyeti Arttırıyor.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
pardon yahu
|