|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Sirius ile çalışmak ister misiniz ?????????
Tasarım departmanı için; İnternet ve Bilgi teknolojileri konusunda geniş bilgiye sahip, müşteri ihtiyaçlarını iyi tanımlayabilen ve konu hakkında çözüm üretebilecek , web tasarımı ,grafik uygulamaları , flash uygulamaları ve animasyonları konularında bilgi ve deneyim sahibi ,PHP , ASP gibi teknolojiler ile uyumlu çözüm üretebilecek kendini geliştirebilen takım arkadaşları aramaktayız. İlgilenler 0212 217 9769 numaralı faksa veya info@sirius.com.tr adresine mail ve CV'lerini gönderebilirler. http://www.sirius.com.tr |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
senin dediğin gibi çalısan internet firmalarının türkiyedeki oranının 1/10 oranına bile ulastığını sanmıyorum, bu yüzden bu yorumu bir firmaya karsı yapmak saçma olur, genel bir yorum olmalı bu, ben yukarıdaki ilana basvurdum mesela ama sunu söyleyebilirim ki ben de memnun değilim bu isten benim yapmak istediğim coder olarak çalısmak ama türkiyede eğer görsel yönden iyi bir seyler çıkarıyorsan, hotscripts, dynamicdrive gibi sitelerden aldığın kodları da biraz uğrasla adam edebiliyorsan eyvallah diyorlar bu da maasların düsük olmasına neden oluyor çünkü biliyorsunuz bizim ülkemizde bir-iki ay chat yaptıktan sonra insanlar bir anda hacker oluyorlar iki günlük flash bilgisiyle de webmaster, gerçi istediğiniz kadar firmanın istediği herseyi bilin hatta abuk sabuk bir o kadar daha sey bilin size teklif edilecek olan maas değismiyor, yani bir bakıma firmalar bu bilgisiz webmasterları hakediyorlar... |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|