|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Webamca 'ya yardımcı webmaster
Elabey Limited Şirketi / Webamca internet hizmetleri bünyesinde çalışmak üzere; - Öncelikle zevk sahibi ve zevkini yaptığı tasarımlara yansıtabilecek... - Sonra tasarımlarını kesip biçip HTML ye ve ASP ye uygun hâle getirebilecek... - ASP 'lerinde kodlara hakim olacak... - HTML 'lerinde j.script, dhtml uygulama konusunu bilecek... - Şirketimizde kendisinden daha kıdemli webmaster 'ların vereceği işleri görev bilip, gurur ve kibir yapmadan takım çalışması ruhuna uygun hareket edecek getirecek... - Kendisini ispatladıktan sonraki özgün çalışmalarında, öncelikle kendisine saygısı seviyesinde ciddi ve gayretli olacak... - Özel zevkleri ile ilgili ve kendine mahsus gerekli çalışmaları için sabah 09:00-10:00 ilâ akşam 18:00-19:00 arasında yoğunlaşmasına gayret edecek... ----------------------------------------------------------------------------------- - Sigorta(190 milyon) - Günlük 2 Milyon yemek parası yardımı - Cumartesi - Pazar insan dinlenmeli diyoruz... - Sabah 09:00 - Akşam 19:00 - Niteliğine göre 500 milyon üzeri Maaş İlgilenenlerin elabey@webamca.com maili vasıtasıyla kendilerini ifade etmeleri... icq: 1158551 vasıtasıyla da görüşmeleri... Yer : Mecidiyeköy/İstanbul |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben bu işi anlamadım Ferruh şimdi nerde işe başlıyor ?
forum.zoque.net/showthread.php?s=&threadid=9140 Hızır çok enterasan bir olay oldu aslında. Bilgi-net ile zaten freelance şekilde çalışıyordum aramakta aklıamdaydı ancak sen bunu yazınca karşıma onlar çıktı bende aradım, bugü de görüştüm Pazartesi işe başlamak üzere de anlaştık Bilginet te mi ? webamca'da mı ? |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Ehem arkadaşlar bir karışıklığa sebep vermeyeyim Bilgi-Net ile başlamak için görüşmüştük ancak webamca' dan güzel bir teklif geldi bilgi-net ile yolun başındayken görüştük yani onlar hala eleman aramakta.
Şu an webamca da işe başlamış bulunmaktayım...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
şu anda webamca da işi bırakmış bulunmaktayım.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: LND
|
@absconder hocam karşılaştık ancak tabii ki senin absconder olduğunu PC başına oturup foruma girince anladım
FERRUH.MAVİTUNA - İnanmıyorum, yeni site! Mesaj soul tarafından 09.09.2002 (12:38) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!