|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
geri sayım tamamlanınca yenilensin.
Arkadaşlar ben aşağıdaki kodun süre bitince yenileme yapmasını ve ayrıca kod da şu anda saniye ve dakikayla sayma var. Bir de bu koda saati de ekliyebilirmiyim yani
şu şekilde geri sayabilirmi? saat:dakika:Saniye şeklinde ve bunların hepsi 00:00:00 olduğunda sayfanın kendi kendine tazelenmesini istiyorum nasıl olacak lütfen yardım.. Kod:
<script> var Saniye = 1; // set the Saniyeonds var Dakika = 1; // set the Dakikautes function countDown( ) { Saniye--; if (Saniye == -01 ) { Saniye = 59; Dakika = Dakika - 1; } else { Dakika = Dakika; } if (Saniye<=9 ) { Saniye = "0" + Saniye; } time = (Dakika<=9 ? "0" + Dakika : Dakika ) + " Dakika " + Saniye + " Saniye "; if (document.getElementById ) { theTime.innerHTML = time; } SD=window.setTimeout("countDown( );", 1000 ); if (Dakika == '00' && Saniye == '00' ) { Saniye = "00"; window.clearTimeout(SD ); } } function addLoadEvent(func ) { var oldonload = window.onload; if (typeof window.onload != 'function' ) { window.onload = func; } else { window.onload = function( ) { if (oldonload ) { oldonload( ); } func( ); } { location = location; } } } addLoadEvent(function( ) { countDown( ); } ); </script> |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!