Zoque.Forum
»
javascript + FORM + popup
|
| JavaScript JavaScript ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
javascript + FORM + popup
akadaşlar yaa içinden çıkamadığım bi sorun var. şimdi napmak istediğimi anlatayım.
sitemizin yönetiminde bitane editör kullanıyorum (www.fckeditor.net).Bu editörün resim ekleme bölümü var ama ve normalde çalışıyor ama benim server da olmadı. bende bunu daha değişik yollarla çözmeyi düşünüyorum. şimdi editörde "resim ekle" butonuna tıkladığınızda RESİM 1 de görünen popup pencere açılıyor. Burda "BROWSE" (RESİM2) a tıklayınca ise sistemin kendi resim göstericisi açılıyor ve resimleri listeliyor normalde. Ama ben buna tıklayınca kendi yazdığım FSO (ASP) listeleme sayfasını açtırıyorum (RESİM3) Şimdi yapmak istediğim şey, bu sayfada "EKLE" butonuna basılınca, RESİM 4 de görüldüğü gibi, resmin adı ve bulunduğu klasör bu sayfadaki alana eklensin. Bunu normalde aynı sayfa içinde ; Kod:
<script language = JavaScript> <!-- function formHandler(form){ var URL = document.form.resim.options[document.form.resim.selectedIndex].value; window.location.href = URL; } function smallpic(text,area){ if(area=="short"){document.resim.txtUrl.focus(); document.resim.txtUrl.value=document.resim.txtUrl.value +" "+ text; document.resim.txtUrl.focus() } } --> </script> Kod:
<input type="button" onClick="JavaScript:smallpic('<%= x.Name %>','short')" name="image" value="ekle "> acele olarak yardım edebilirseniz çok sevinirim. çünkü klubun web sitesini 2-3 gün içinde yayına sokmak zorundayım ve maalesef bu resim olayı çoook önemli. şimdiden hepinize teşekkürler.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Re: javascript + FORM + popup
arkadaşlar sorunu hallettim. sayın yönetici isterseniz bu konuyu silebilirsiniz.
![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!