Zoque.Forum
»
php'de javascript ile yönlendirme sorunu..
|
| JavaScript JavaScript ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
php'de javascript ile yönlendirme sorunu..
forumda sorunla karşılaşanları görüp ben de
kullanmaktan vazgectim ancak şimdi
bu şekilde kullanıyorum lakin Firefox, ie7, opera9x tarayıcılarında herhangi bir sorun yaşanmamasına rağmen IE6'da geçilecek sayfanın adresi adres çubuğuna gelmesine rağmen sayfa yüklenmiyor ve durum çubuğundan "tamamlandı" yazıyor ve öylece sayfa kalıyor. bu durumu ie6 kullanan farklı yerlerdeki birden hatta besten fazla bilgisayarda gördüm, bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı merak etmekteyim ki çözümünü de çok merak ediyorum.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Re: php'de javascript ile yönlendirme sorunu..
belki meta kullanmak daha yararlı olabilir. az da olsa JavaScript'i engelleyenlerde de sorunsuz çalışacaktır ama hangi versiyondan itibaren tarayıcılarda sorunsuz çalışıyor emin değilim. biraz araştırmanız gerekecek
![]() kolay gelsin.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
yani bu şekilde de yapılabilir bu yönetimi biliyorum, biraz uğraştıracak olsa da kodları değiştirebilirim lakin öğrenmek istediğim bu sorunun daha başka kişilerde de ortaya çıkıp çıkmadığıdır. yani belki de yazdığım kodun en olmadık yerinde IE6 ile sorun yaşayan bir yanı vardır.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
sözüne ettiğiniz şey ie6'da var olan bir bug'mış meğerse. bir de window.location.href ya da sadece location.href kullanarak denemenizi önereceğim.
kolay gelsin..
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
efendim gerekli düzeltmeyi yaptım yarın ie6 yüklü bir bilgisayar bulduğumda tekrar deneyeceğim, şuanda şifre korumalı sayfalarda yer aldığı için sizlerin denemenizi de isteyemiyorum ama şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim.
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
daha önce sorun olan şey ilginç bir şekilde tekrarlamaya başladı! şöyle ki ie 6.0.2900 nolu Explorer sürümünde window.location(.href) ile de yönlendirmeden sayfa öylece kala kalıyor!! sp2 yüklü makinada, kafayı yemek üzereyim yardımlarınızı bekliyorum..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!