Zoque.Forum
»
image üzerine gelince büyük halini göstermek
|
| JavaScript JavaScript ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
image üzerine gelince büyük halini göstermek
Mouse ile kücük imaj üzerine gelince, orjinal resmin büyük birhalde hemen mouse altinda görünmesini saglayan bir JavaScript ariyorum. www.bestwebgallery.com adresindeki gibi mesela.
Bu sekilde calisan bildiginiz bir JavaScript varmi? |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Re: image üzerine gelince büyük halini göstermek
tam olarak istediğin gibi değil ama CSS ile yapılmış bir örnek, belki işine yarayabilir
http://cssglobe.com/lab/overflow_thumbs/
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Mehmet bu istediğin şeyi jQuery, jQuery Tooltip Plugin ve Wordpress'deki Custom Fields üçlüsü ile yapabilirsin. Zaten Nick La da Bestwebgallery'de öyle yapmış.
Ayrıca Custom Fields ile nasıl çalışılacağını yine Nick La Webdesignerwall'da yazmıştı (Custom Fields başlığına bakarsan görebilirsin). Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
gecew,
lightbox benim istedigim sekilde calisan bir JavaScript degil. Yine de tesekkürler Fatih, Maksadim, ana sayfada kücük resimleri göstermek, büyük halini js ile sergilemek, ic sayfada ise imajin sadece büyük halini göstermek. Custom Fields olmadan bunu ancak CSS hacklerle yapabilirdim ki, buda benim istedigim yöntem degildi. Verdigin adresler, tam da aradigim cevaplardi. Sagolasin Fatih. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!