Zoque.Forum
»
insertNode kullanımı?
|
| JavaScript JavaScript ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul - Eskişehir
|
insertNode kullanımı?
Merhaba
Halihazırda bulunan bir projemin yönetici panelinde Tiny Mce Rich Text Editör kullanıyorum. Yapmak istediğim; form üzerinden fotoğraf yükleme pop-up'ına geçen kullanıcı fotoğrafı yükletip, ekledikten sonra 1. pop-up'ın kapatılması. 2. eklenen dosya isminin form'da belirttiğim yerlere eklenmesi. Bahsettiklerimi, şurdan görebilir, deneyebilirsiniz. yükleme sayfasında, yükleme yapıldıktan sonra şu kod ile, istediklerimi yapabiliyorum, baslik textbox'ına ve denemeyazi textbox'ına "deneme" yazdırabiliyorum ama elm2 ismindeki tiny mce'ye ait textarea'nın içine ekleme yapamıyorum. yükleme yapıldıktan sonra kullandığım kod: HTML Code:
<script> function refreshopener() { window.focus(); window.opener.document.MazharTolgaErgin.baslik.value = "deneme"; window.opener.document.MazharTolgaErgin.denemeyazi.value = "deneme"; window.opener.document.MazharTolgaErgin.elm2.value = "deneme"; { window.close(); } return false; } </script> <body onload="refreshopener()"> örnek olarak smiley eklemek için InsertNode komutunu kullandığını gördüm. Tam olarak işlevini bilmememle beraber, işime yarayabilir mi? teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: insertNode kullanımı?
TinyMCE ve muhtemelen diğer tüm bu tarz düzenleyiciler TEXTAREA elemanının olduğu yeri temizleyip bu raya bir iframe koyup görsel değişikleri bu şekilde gösteriyorlar.
En basit çözüm resmi yüklemeden önce yapılan TinyMCE.init() işlemini resmi yükleyip TEXTAREA içerisine şu anki yöntemle veriyi girdikten sonra yapmak. init() işleminin mutlaka resim gönderilmeden önce yapılmış olması gerekiyorsa yapmanız gereken bahsettiğim iframe içindeki belgenin body kısmına Kod:
window.iframeadi.document.body.appendChild(document.createTextNode("metin"));
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!