»
form.request entera basınca hata veriyor (Prototype-js)
|
| JavaScript JavaScript ile ilgili merak ettiklerinizi, sorunlarınızı ve fikirlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
form.request entera basınca hata veriyor (Prototype-js)
Prototype-js frameworkünü kullanarak formlarımın submit olaylarını handle ederek formları ajax ile post etmeye çalışıyorum. Text kutularına birşey yazılıp "enter"a basıldığında da bu metodun çalışarak, formun action adresine gidilmeyi durdurması ve ajax ile o adrese talepde bulunulması gerekiyor. Normalde aşağıda bağlantısını verdiğim örnekte bu oluyor. http://muratcorlu.com/depo/protosubmit/ Ancak bazen, metin kutusuna birşey yazıp entera basıldığında prototype'ın form.request'inin onComplete metodu hata veriyor(Firebug bu satırı gösteriyor) ama hatanın ne olduğunu anlamıyorum. Eğer hata mesajı görüntülenmezse de formun action adresindeki sayfa ekrana geliyor. Bazen diyorum zira, tam olarak hangi durumda gerçekleştiğini çözemedim. Ama özellikle Firefox 2'de, önce submit düğmesine mouse ile tıklayıp çalıştığını gördükten sonra, metin kutusuna imleci getirip entera bastığınızda bu hatayla karşılaşmanız kuvvetle muhtemel. Test ettiğim şeyler şöyle:
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!