|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
AJAXda yeniden yükleme sorunu
tablomdaki satırlara tıkladığımda 'div'in içerisine o satır ile alakalı bilgiler ajax ile geliyor.sorun ise; sadece bir kez geliyor, ikinci sefer o satırı tıkladığımda gelmiyor.arka arkaya tıkladığımda da yok, başka bir satırdan sonra tıkladığımda da.sadece loading resmi gesmi geliyor ve kalıyor. PHP Code:
iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: AJAXda yeniden yükleme sorunu
ilginiz için çok teşekkür ederim.ancak bu sorunda haddinden fazla takıldığımı düşünüp yeni bir şeyler yapmaya karar verdim ve o sırada jquery ile tanıştım.açıkçası daha önce hiç bir js kütüphanesi kullanmadım bu yüzden biraz çekiniyordum fakat jquery yi biraz araştırdıktan sonra yukarıdaki o kadar satırı tek satırda halledebildiğimi görünce kesin karar verdim ve jquery ye geçiş yaptım
yani yazdığınız kodun şu anda çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum ama dediğim gibi ilginiz için çok teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Re: AJAXda yeniden yükleme sorunu
ajax için bir ktüphane kullanmanız çok mantıklı ve güzel bir şey(hatta kullanmamanız hataydı bence
) ancak tavsiyem JQuery yerine daha hafif ve bu amaca yönelik kütüphanelere yönelmeniz yönünde.Kişisel olarak JQuery'i pek beğenmiyorum. Bunun sebebi de zaten yorumlanan(interpreted) yani normalden daha yavaş çalışan ve scripting tabanlı bir dilin üzerine bir katman daha çıkıp yeni bir dil(ya da dilimsi) bir yapı inşa etmeleri. JQuery ile yapılan herşey neredeyse aynı kolaylıkta ama arkaplanda daha az ve hafif kodlar kullanılarak yapılabiliyor çünkü. Neyse konunun dışına çıktım sanırım biraz Kısaca kütüphane kullanın elbet ama konu sadece ajax'sa JQuery aklınıza gelecek son kütüphane olmalı derim ben
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!