Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kültür ve Sanat » Dönence » Kent müziği » Bülent Ortaçgil'le ilgili son bilgiler

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 07.05.2000   #1 (permalink)

Yer: İstanbul, Türkiye

Tribute albümü 2 aydır hazır ancak kapak vs. gibi detaylardan dolayı hala piyasaya çıkamadı. Bir hafta içinde çıkmasını umuyoruz. Albümü dinleme fırsatı buldum ve yorumların çoğunu beğendim. Özellikle Bulutsuzluk Özlemi'nin "Normal" yorumu bir harika. (Santana tarzı yapmışlar) Şebnem Ferah'ın "Değirmenler" yorumu da çok hoş. Sibel Tüzün "Duyuyor musun"u hard rock olarak yorumlamış ve çok "hard" bir iş çıkarmış ortaya. Sezen Aksu, Neşet ve Nüket Ruacan (yanlış hatırlamıyorsam) çok sade bir yorumla "Yüzünü Dökme Küçük Kız"ı yapmışlar. Bunun yanında kötüler de var. Mirkelam, Yaşar, Leman Sam...
Bu arada yakında "Benimle Oynar mısın" albümünün nota kitabı çıkacak. Bu projenin bir parçası olarak "Benimle Oynar mısın" CD olarak da piyasaya çıktı.

Cem Kurt<!--

[Bu mesaj ckurt tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (06 Mayis 2000).]-->
ckurt şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 30.05.2000   #2 (permalink)

Yer: istanbul/turkey
sevgili cem kurt
bu akorları bulent ortacgıl den ogrenmedın herhalde cok acayıp sekılde yanlısları var.
bır konuda bu cıkacak akor kıtabıyla ılgılı
bılındıgı gıbı bulent ortacgıl akoru herkes gıbı basmıyor bununla ılgılı sekıllerde de olacakmı kıtaplarda.ve boyle akor basmanın teknıgı nedır.
29,05,2000 gunu konserdeydım bıraz soguk algınlıgı vardı hasta gıbıydı ama yınede acayıp caldılar yahu ınanılmazdı.ve bulentın gıytar teknıgı bır baska.bu teknık hakkında bılgı verırsen cok sevınırım.

sevgılerımle

ulasdenizevinc şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 30.05.2000   #3 (permalink)

Yer: İstanbul, Türkiye
Yenilerini sayfaya koyana kadar o akorları kaldırsam iyi olacak galiba, eleştiriler artmaya başladı. Aslında armonik olarak yanlış olmamasına rağmen pozisyonlar Ortaçgilin pozisyonları değil. O akorların çoğunu geçen sene bir iki gün içinde çıkartıp sayfaya koymuştum (ama aralarında doğru olanlar da var). Bir sene içinde Ortaçgilden göre göre pozisyonları da iyice oturttum. Yakında doğruları geliyor.
Akor basmanın çok farklı bir tekniği yok ama pozisyonları özeldir. Pena tutuşu da enteresan. Parmakla çalarken penayı avucunun içinde saklar falan. Kocaman da bir penası var, 12 telli gitar sesi çıkartıyor. Bir iki şarkıda da gitarın akordu farklıdır. (Ör: Eylül Akşamı'nda drop D)
Neyse, akorları biraz beklersen çok sevineceksin. Yine de çok acil bir durum varsa icq'dan 1463300 veya ckurt@Hotmail.com dan ulaşabilirsin
<!--

[Bu mesaj ckurt tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (30 Mayis 2000).]-->
ckurt şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

bilgiler , son , ilgili , ortacgille , bulent

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 15:39.