|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
Tribute albümü 2 aydır hazır ancak kapak vs. gibi detaylardan dolayı hala piyasaya çıkamadı. Bir hafta içinde çıkmasını umuyoruz. Albümü dinleme fırsatı buldum ve yorumların çoğunu beğendim. Özellikle Bulutsuzluk Özlemi'nin "Normal" yorumu bir harika. (Santana tarzı yapmışlar) Şebnem Ferah'ın "Değirmenler" yorumu da çok hoş. Sibel Tüzün "Duyuyor musun"u hard rock olarak yorumlamış ve çok "hard" bir iş çıkarmış ortaya. Sezen Aksu, Neşet ve Nüket Ruacan (yanlış hatırlamıyorsam) çok sade bir yorumla "Yüzünü Dökme Küçük Kız"ı yapmışlar. Bunun yanında kötüler de var. Mirkelam, Yaşar, Leman Sam... Bu arada yakında "Benimle Oynar mısın" albümünün nota kitabı çıkacak. Bu projenin bir parçası olarak "Benimle Oynar mısın" CD olarak da piyasaya çıktı. Cem Kurt<!-- [Bu mesaj ckurt tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (06 Mayis 2000).]--> |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul/turkey
|
sevgili cem kurt
bu akorları bulent ortacgıl den ogrenmedın herhalde cok acayıp sekılde yanlısları var. bır konuda bu cıkacak akor kıtabıyla ılgılı bılındıgı gıbı bulent ortacgıl akoru herkes gıbı basmıyor bununla ılgılı sekıllerde de olacakmı kıtaplarda.ve boyle akor basmanın teknıgı nedır. 29,05,2000 gunu konserdeydım bıraz soguk algınlıgı vardı hasta gıbıydı ama yınede acayıp caldılar yahu ınanılmazdı.ve bulentın gıytar teknıgı bır baska.bu teknık hakkında bılgı verırsen cok sevınırım. sevgılerımle |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
Yenilerini sayfaya koyana kadar o akorları kaldırsam iyi olacak galiba, eleştiriler artmaya başladı. Aslında armonik olarak yanlış olmamasına rağmen pozisyonlar Ortaçgilin pozisyonları değil. O akorların çoğunu geçen sene bir iki gün içinde çıkartıp sayfaya koymuştum (ama aralarında doğru olanlar da var). Bir sene içinde Ortaçgilden göre göre pozisyonları da iyice oturttum. Yakında doğruları geliyor.
Akor basmanın çok farklı bir tekniği yok ama pozisyonları özeldir. Pena tutuşu da enteresan. Parmakla çalarken penayı avucunun içinde saklar falan. Kocaman da bir penası var, 12 telli gitar sesi çıkartıyor. Bir iki şarkıda da gitarın akordu farklıdır. (Ör: Eylül Akşamı'nda drop D) Neyse, akorları biraz beklersen çok sevineceksin. Yine de çok acil bir durum varsa icq'dan 1463300 veya ckurt@Hotmail.com dan ulaşabilirsin <!-- [Bu mesaj ckurt tarafindan yeniden gözden gecirilmistir (30 Mayis 2000).]--> |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!