|
Gönderen madmac
16.05.2003 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
neo_neuro
on
16.05.2003
|
|
Dediğin gibi "KUTU" konusuna bağlı kalınarak yapılmış kutu gibi bir site
Arka fondaki Recycle şeklini, kesme yerini ve fonda kullandiğin o tanıdık kutu çizgilerini görmek güzel. Renkler de uygulama da konsepte oturmuş bence. Üst tarafta kullandiğin küp açılımını da beğendim. Hareketli olsaydı nasil görünürdü acaba?Ellerine sağlık |
|
Gönderen
soul
on
19.05.2003
|
|
Süper olmuş tebrik ettim, kalite her halinden, sitenin kokusundan belli.
Renkler süper konsept çekici, Tek şey söylüyorum yukarıdaki kutu logonun her evresinde o evreyi çağrıştıracak bir sayfaya gitse ilginç olabilirdi ilk önce safça ve o tip bir beklenti ile tıkladım ben ![]() Gerçi insanların beklentilerini karşılamak iyi mi kötü ayrı bir konu bu bağlamda her kutuda random bir çalışma açılabilir sanırım. Siteyi çok beğendiğimi bir defa daha tekrarlamak istiyor ve umarım daha bir çok bu şekilde kaliteli çalışma görebiliriz demek istiyorum. |
|
Gönderen
Passion
on
19.05.2003
|
|
merhaba,
tebrik ederim, beğendim ben. çok hoş olmuş. yalnız değinmek istediğim birkaç şey var: sitenin ana yapısını dikey olarak ortalasan daha rahat bir kullanımı olurdu gibi geliyor bana, bilemiyorum. bir de sağdaki fotoğraf tüm olsa ve üstüne gelen küçük kutucuk yarı transparan olabilir. daha hoş olacaktır. tabii tüm tarayıcılarda aynı görünüme sahip olmaz ama yine de hoş olabilir. ellerine sağlık, iyi çalışmalar dilerim. |
Zoque'a hoşgeldiniz!