Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Kişisel/Portfolyo Siteler » Tasarim asamasinda fikir

Comment

LinkBack Review Tools
<!-- google_ad_section_start -->Tasarim asamasinda fikir<!-- google_ad_section_end -->
Tasarim asamasinda fikir
Gönderen KheLL
28.08.2003
Değerlendirme
TasarımN/A
IçerikN/A
KullanışlılıkN/A
NavigasyonN/A
Yüklenme HızıN/A
0 users rated N/A% average

Esasinda asil isim tasarim degil ama yazin bayagi bir bosh gezmeye basladim. buralardada bu isi yapan kimse yok. bende kafadan olaya dalayim dedim. Bu isi gercekten meslek edinen arkadaslarim umarim idare ederler. esas isim donanim uzerine olmasina ragmen yazin isler durulunca bende bu islere el atayim dedim ve bir site yapmaya kalkistim. eger tasarim asamasinda iken eksikliklerini yada olmasi gerkenileri soylerseniz sanirim bana bayagi bir yardimci olmus olursunuz. Bos gezektense para kazanmaya calismak iidir.

Nokta Tasarim

site bu! eksik gedik ne war ise soyler ve tasarim konusunda bana yardimci olursaniz sewinirim.
Gönderen KheLL on 28.08.2003
Bu arada icerik olarak daha bir sey eklemedim. sadece tasarim asamasindayim. banner yerindeki resimde temporary internet files den aldim hngi site bilmiyorum. bari bunuda itiraf edeyim rahatlayayim.
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen CanAkyurek on 28.08.2003
turuncu beyaz fade uymamış.. bence başka tample üstüne çalış... : ( üzgünüm daha güzel olabilir
Gönderen MmarlonN on 28.08.2003
Bence daha üzerinde çalışman lazım.

Turuncu navigasyon hemen dikkatimi çekti. Hem yazı karakteri olarak hem de tarz olarak. Bence bir daha gözden geçirmelisin. Bir de logo ve site uyumu konusunda her türlü bir sorun var gibi geldi bana.

Bence genel olarak bir gözden geçir siteyi.

Kolay gelsin
Gönderen lynx lynx on 28.08.2003
gözden geçirmeye sayfayı ortalamadan başlayabilirsin... ayrıca logodaki fontlardan renklerin çeşitiliği üzerinde çalış..
Gönderen pureEvil on 28.08.2003
diğer arkadaşların söylediklerine ek olarak, soldakı beyefendinin gölgesi oldukça koyu ve keskin geldi bana, biraz rahatsız edici yani.
Gönderen dziner on 28.08.2003
Bence yukaridaki menuyu soldaki adamin oldugu yere al ve fade leri cikar bide logo yu beyenmedim mavi ve turuncu uymamis bence bide fontlari gozden gecir derim simdilik bukadar.
basarilar.
Gönderen KheLL on 28.08.2003
Oncelikle oneriler icin saolun. dediginiz duzenlemelerin bir kismini yaptim. bir de genelede font uzerinde calismam isteniyor. neresi icin hangi fontu oneriyorsaniz soylerseniz bayagi bir sevinirim. ben bu arada site uzerinde calismaya devam edeyim.
Gönderen gameface on 28.08.2003
anket ve haberler baslıkları bende ortadakı yazının ustune cıkıyor.Bır bakarsan ıyı olur.
böle gozukuyor
Gönderen Passion on 28.08.2003
diğer öğeler ortalıyken üstüne grafik kondurulmuş. pencere boyutu ve çözünürlük değiştikçe bu sorun ortaya çıkacaktır. daha iyi bir çözüm bulman gerekiyor bunun için.. kolay gelsin..
Comment

Etiketler

fikir , asamasinda , tasarim

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 15:35.