|
Gönderen cruelstroke
16.11.2003 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
ScottJr
on
16.11.2003
|
|
oh, sonunda ustte bir adet header image ve sadece textten ibaret phpnuke ile yapilan oyun siteleri disinda bir site.
Renk semalari super, layout super, hiyerarsi de cok uyumlu, navigasyon cok rahat, anlasilir on on on 10 puan. Sakin bozmayin TebriklerPS: Dokumanlar kisminin alt basliklari italic olaraktan benim gozumu tirmalasa da goreceli bir kritik olacagindan sadece soylemis olup gecmeyi tercih ediyorum. |
|
Gönderen
gemeaux
on
17.11.2003
|
|
Siteyi tam olarak incelememiş olmama ve oyun oynama alışkanlığım olmamasına rağmen çok güzel, derli toplu bir site olduğu görüşündeyim.
Menüdeki o renkli düğmeler biraz sırıtmış gibi sanki. Sitenin genelinde kullanılan renge uygun olsa ya da menünün tamamı canlı renklerden oluşsa daha güzel durur mu acaba? Tebrikler. K.G. |
|
Mesaj gemeaux tarafından 17.11.2003 (03:35) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
neo_neuro
on
17.11.2003
|
|
Ellerinize sağlık... İçeriği dolu dolu tasarımı da bence konseptle tamamen örtüşüyor. ScottJr'ın dediğine amamen katılıyorum "oh, sonunda ustte bir adet header image ve sadece textten ibaret phpnuke ile yapilan oyun siteleri disinda bir site." En azından işinizi ne ölçüde ciddiye aldığınızın göstergesi bence.. Tek gözüme batan en üstteki navigasyon textlerinin biraz bulanık olmasıydı.. Ama o kadar kusur ( ki kusur bile sayılmaz ) kadı kızında da olur.. Tebrikler
![]() |
Zoque'a hoşgeldiniz!