Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Kişisel/Portfolyo Siteler » Linx Media flash sitesi...

Comment

LinkBack Review Tools
Old 07.02.2004  
gravity

gravity's Avatar

Yer: izmir
Görsel: 1
Linx Media flash sitesi...

Herkese merhaba;

www.linxmedia.com adresinde yeni yaptığım bir flash sitesi var. Gerçi "yaptım" diyorum ama müşteri o kadar çok karıştı ki tam olarak içime sindiğini söyleyemem. Mesela monitörün içinde görünen tüm...

Mesaj gravity tarafından 07.02.2004 (11:31) yeniden düzenlendi.
gravity şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen pixage on 10.02.2004
Re: Linx Media flash sitesi...

Gayet sağlam iş çıkarmışsın tebriks...

Tek laf edebileceğim nokta, soldaki menünün alt menülerinde açılan kutular...

Tekrar tebrikler...
Gönderen demon on 10.02.2004

re:Gravity

Hocam flash olayInI yiyip bitirdigin belli ama bir tasarImcI olarak gozumu rahatsIz eden ogeleri belirtmek isterim.

1) Header cok alakasIz.Turuncu abstract work yerine konsepte uygun farklI bisi dusunulebilir diye dusunuyorum.
2) Sol tarafta kullandIgIn menude tracking i hizalI yapmasan daha guzel olur bence.AralarInI esit miktarda acabilirsin.
3) Orta kIsImdaki monitordeki gecisler bence cok guzel olmus.Noise olayI felan cok zekice cok begendim.
4) Bole futuristik bir sitede close buttonlarI icin sectigin carpI biraz daha sert olursa bence cok daha guzel gorunur.Client Login icinde close yazmak yerine menudeki gibi carpi kullanarak tasarim butunlugu saglayabilirsin diye dusunuyorum.
5) tasarim klsinlikle bir paspartu istiyor bence.Beyaz uzerinde kullanIcaksanda bence monitor beyaz cercevenin dIsIna tasarsa cok daha sIk bisi elde edebilirsin gibi geliyor.
6 )Contact kIsmIndaki adres yurt dIsI olunca telefonlarIn 312 ile baslamasI kafa karIstIriyor bence tr daysa +90312 diye devam etsen daha yararlI olucaktir.
7) Birde beni rahatsIZ eden bir nokta sol alt kosedeki ince cizginin olmamasi ( inner shadow )

Eline saglik oldukca zevkli ve guzel bir is cIkarmIssIn.
Gönderen gravity on 10.02.2004

@kalvinhobs + @pixage teşekkürler yorumlara

@demon: o turuncu header kabul edilmesin diye ne kadar uğraştım bilemezsin ama müşteri kendi imajını bile gönderdi yapacak birşey yok. Client login bölümü için de aynı şey geçerli ben rollover yapınca açılan ve rollout'da kapanan bişey yapmıştım. Müşteri fotoshop'tu flash'tı az biraz bişeyler bilince tamamen kendi zevkine göre iş istiyor kendi insiyatifini pek kullanamıyorsun önceden bahsettiğim olay.

Telefon numaralarında haklısın amerika kodu eklemeli, saolasın.
Gönderen demon on 10.02.2004

Alıntı:
gravity tarafından gönderilen mesaj:
@kalvinhobs + @pixage teşekkürler yorumlara

@demon: o turuncu header kabul edilmesin diye ne kadar uğraştım bilemezsin ama müşteri kendi imajını bile gönderdi yapacak birşey yok. Client login bölümü için de aynı şey geçerli ben rollover yapınca açılan ve rollout'da kapanan bişey yapmıştım. Müşteri fotoshop'tu flash'tı az biraz bişeyler bilince tamamen kendi zevkine göre iş istiyor kendi insiyatifini pek kullanamıyorsun önceden bahsettiğim olay.

Telefon numaralarında haklısın amerika kodu eklemeli, saolasın.
Paralel dusunmusuz demekki ne mutlu musterin huysuz ise yapacak bisi yok tabi
Gönderen sahip on 10.02.2004

kesin harika bir monitör yaptın ve beğenmediler değil mi?
ellerine sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş,
Gönderen gravity on 11.02.2004

@sahip -- Saol abi yorumun için

site tekrar güncellendi, şu andan sonra siteye girenler biraz daha benim tasarımımdan uzaklaşmış halini göreceklerdir, bilginize
Comment

Etiketler

sitesi , flash , media , linx

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 15:39.