|
|
|
|
Linx Media flash sitesi...
Herkese merhaba; www.linxmedia.com adresinde yeni yaptığım bir flash sitesi var. Gerçi "yaptım" diyorum ama müşteri o kadar çok karıştı ki tam olarak içime sindiğini söyleyemem. Mesela monitörün içinde görünen tüm... Mesaj gravity tarafından 07.02.2004 (11:31) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
Gönderen
demon
on
10.02.2004
|
|
Re: Linx Media flash sitesi...
re:Gravity
Hocam flash olayInI yiyip bitirdigin belli ama bir tasarImcI olarak gozumu rahatsIz eden ogeleri belirtmek isterim. 1) Header cok alakasIz.Turuncu abstract work yerine konsepte uygun farklI bisi dusunulebilir diye dusunuyorum. 2) Sol tarafta kullandIgIn menude tracking i hizalI yapmasan daha guzel olur bence.AralarInI esit miktarda acabilirsin. 3) Orta kIsImdaki monitordeki gecisler bence cok guzel olmus.Noise olayI felan cok zekice cok begendim. 4) Bole futuristik bir sitede close buttonlarI icin sectigin carpI biraz daha sert olursa bence cok daha guzel gorunur.Client Login icinde close yazmak yerine menudeki gibi carpi kullanarak tasarim butunlugu saglayabilirsin diye dusunuyorum. 5) tasarim klsinlikle bir paspartu istiyor bence.Beyaz uzerinde kullanIcaksanda bence monitor beyaz cercevenin dIsIna tasarsa cok daha sIk bisi elde edebilirsin gibi geliyor. 6 )Contact kIsmIndaki adres yurt dIsI olunca telefonlarIn 312 ile baslamasI kafa karIstIriyor bence tr daysa +90312 diye devam etsen daha yararlI olucaktir. 7) Birde beni rahatsIZ eden bir nokta sol alt kosedeki ince cizginin olmamasi ( inner shadow ) Eline saglik oldukca zevkli ve guzel bir is cIkarmIssIn. |
|
Gönderen
gravity
on
10.02.2004
|
|
@kalvinhobs + @pixage teşekkürler yorumlara
@demon: o turuncu header kabul edilmesin diye ne kadar uğraştım bilemezsin ama müşteri kendi imajını bile gönderdi yapacak birşey yok. Client login bölümü için de aynı şey geçerli ben rollover yapınca açılan ve rollout'da kapanan bişey yapmıştım. Müşteri fotoshop'tu flash'tı az biraz bişeyler bilince tamamen kendi zevkine göre iş istiyor kendi insiyatifini pek kullanamıyorsun önceden bahsettiğim olay. Telefon numaralarında haklısın amerika kodu eklemeli, saolasın. |
|
Gönderen
demon
on
10.02.2004
|
|
|
Alıntı:
musterin huysuz ise yapacak bisi yok tabi ![]() |
|