Zoque.Forum
»
tenturdiyot l blog
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen flagg
27.11.2004 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
gemeaux
on
28.11.2004
|
|
Re: tenturdiyot l blog
Sol taraf fena değil. Sağ bölümde, yazılar, boşluğa düzgün oturursa daha güzel durur. Yani kenarlarından belli bir miktar boşluk bırakırsan daha okunaklı olur. Bir de yazıtipi var. Bence okunması zor. Klasik olarak Arial, Verdana ya da - yine hoş durabilecek - Georgia gibi yazıtiplerini kullanmanı tavsiye ederim.
Ha bir de, linkler arasında neden zoque/forum yok? ![]() |
|
Gönderen
cruelstroke
on
28.11.2004
|
|
bende sol menuyu beğendim. ancak sağ bölüm bence daha uygun birşeyler düşünülmeli. bende @gemeaux'a katılıyorum; yazı fontu, yazılar arası boşluk, yazının içinde verilen görsel imajların konumu.. bunların hepsi bir elden geçmeli bence.
kolay gelsin.. |
|
Gönderen
lynx lynx
on
28.11.2004
|
|
_*bence fontlar gayet uygun olmuş. okunmasında bi problem yaşamadım ayrıca alışılmışın dışında olması hoşuma gitti.
başarılı bir çalışma devamını dilerim. _*sonradan farkettim blog içinde verdiğin link(bant dergi linki)ve tavsiye bölümünde verdiğin linkler aynı pencerede açılıyor.farklı pencerede olması daha makul. |
|
Mesaj lynx lynx tarafından 28.11.2004 (13:06) yeniden düzenlendi..
Açıklama: ek birşey..
|
|
Gönderen
flagg
on
28.11.2004
|
|
öcelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
@gemeaux: Uzun yazılar üzerinde deneme yapmamıştım, problem olduğunu şimdi daha iyi anladım. Kısa zaman içerisinde bir düzene sokacağım. Linkler düzensiz bir şekilde oluştu, aklıma gelenleri yazdım, daha kapsamlı bir link havuzu oluşturmayı planlıyorum. Ekleyeceğim yani @cruelstroke: Kesinlikle gözden geçireceğim... Teşekkürler uyarın için @zuppes: Linkler üzerinde biraz oynamam gerekiyor evet, dikkatsiz davranmışım, teşekkürler... @oky: Evet bende yeni farkettim, ona da bir el atayım... .. bu konularda daha amatörüm, yani kendi çapımda birşeyler yapıyorum sadece. Onu da belirtmekte fayda var sanırım. ![]() |
|
Gönderen
Enokesk
on
28.11.2004
|
|
zevk ve renk meselesi benimde yazi tipi vs hosuma gitti.
farkli olması güzel cunku blog siteleri asagi yukari hep aynı tarz oluyor olabildigince dgisik bi hal almasi siteyi alici hale getiriyor. ellerine sağlık.. ufak öneri : butun isleri hallettikten sonra bence bu okuyan kisilerin secebilecegi temalar hazirla.. |
|
Gönderen
flagg
on
28.11.2004
|
|
Önerilerinizi uygulamaya çalıştım. Sanırım biraz daha düzenli hale geldi. Zebra yerine kendi çektiğim fotoğrafları kullanma kararı aldım. Menüye eklediğim fotoğraf için sadece thumbnail ekledim şimdilik. Fotoğraflar üzerine ayrı bir sistem kurmayı düşünüyorum.
@Enokesk: Önerin için teşekkür ederim. Sistem rayına oturduktan sonra ayrı bir tema hazırlamam faydalı olacak. |
|
Gönderen
flagg
on
28.11.2004
|
|
|
Alıntı:
fotoğraflar için küçük bir galeri kurmayı planlıyorum. o yüzden şimdilik böyle ![]() |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!