Zoque.Forum
»
Cep telefonu fotorafları galerisi - Resimms.com
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
Yer: ankara
|
Cep telefonu fotorafları galerisi - Resimms.com
Bir süredir üzerinde çalıştığımız proje hayata geçti.
Cep telefonundan resimm [at] resimms [nokta] com a MMS mesaj atıyorsunuz, fotoğrafınız direk yayına alınıyor. www.resimms.com Katılımlarınızı ve... |
|
|
|
|
Gönderen
TrankoBuskas
on
15.12.2004
|
|
|
Re: Cep telefonu fotorafları galerisi - Resimms.com
Alıntı:
|
|
|
Gönderen
kutlay
on
15.12.2004
|
|
Bunu bir blog servisi olarak algılayabilir miyiz - Ben destek sitesine ekledim, Güncellenince Görüntülenecek.
(Not: bazı yöneticiler spam sayıp mesajlarımı sildiği için RSS & blog Destek Sitesinin adresini vermiyorum - ilgilenenler Google'dan arayıp bulabilir) Sitenin yöneticisinden ricam; a. eğer blog'lar hakkında bilgisi varsa, sitesinin bir Mobil blog veya Foto-blog sayılıp sayılamayacağını bana söylemesi. b. blog'lar hakkında bilgisi yoksa, yeteri miktarda bilgi edinmesi, Servisini geliştirebilmesine fikren katkıda bulunabileceğinden, blog'lar hakkında fikir edinmesi. c. Destek sitesinin sol menüsünde bir Foto-blog'lar diye bölüm var, bir de Mobil-blog'lar diye bölüm var. Ben ikisinin de üstüne "Yerli:" diye bir bölüm oluşturarak ekledim. (Bu gece güncelleyince yarından itibaren görüntülenecek.) d. Sitenin sahiplerine sorum, Bizim siteyi yararlı bulup bulmadıklarıdır. Yararlı buluyorlarsa bir yardım sayfasında veya uygun bir bölümünde bizim sitemizden bahsedebilirler mi? (Burada amacım, link alayım da ne olursa olsun değil, Bu tür servislere katkıda bulunabilmek) * inanyus'un ve varsa ilgili diğer kişilerin cevaplarını bekliyorum... |
|
Gönderen
oky
on
15.12.2004
|
|
tasarım hoş, ben fikir bazında birkaç şey söylemek istiyorum.
üye olan herkes anında istediği resmi yayına sokabiliyor anladığım kadarıyla. bu durumda site bence çöplükten başka bir anlam ifade etmiyor. çünkü şöyle bir göz attığımda, herkes kendini çekmiş ve yollamış. arkadaşlık sitelerinde olan fotoğraflar gibi çoğu. bu yüzden bence kullanıcılarınızı bilinçlendirici açıklamalar ve kurallar koymalısınız. en basitinden, fotoğraflar hemen yayına girmemeli. editörler elemeli. ya da üyelerin oylarıyla anasayfaya yüklenmeli fotoğraflar. diğerleri sırada beklemeli, oylamayı geçemeyenler silinmeli gibi gibi. kategori sistemi getirilmeli bence. işte ne bileyim; doğa, kişisel, hayvanlar vs.. böylece site daha kullanışlı hale getirilebilir. çünkü ilk bakışta hoş bir fikir gibi gözükse de bir süre sonra bayıyor. en azından bende öyle oldu. |
|
Gönderen
oxigen
on
16.12.2004
|
|
üstad tebrikler, söylenecek çok fazla şey yok. tam anlamıyla süepr olmuş.
sen benden daha hızlı davrandın ve sistemi kurdun, helal olsun walla. ben bu sistemi www.textamerica.com 'u ilk gördüğümde Türkiye ye uygulayan ilk kişi ben olucam demiştim (ağuston 2003 ) hatta güzel isimlerde buldum, ama ne yalan söyleyim senin isimde hoşuma gitti. ama bazı sorunlar nedeniyle, özelliklede GSM altyapısından kaynaklanan sorunlar nedeniyle henüz yapamadım sistemi ben mail ile gönderme yerine daha farklı sistemler düşünmüştüm, hala yurtdışında bazı firmalar ile görüşüyorum, textamerica 'nın yönetcilerinden Janet Leigh ile görüşmüştüm, cevabı çok ilginçti, bana "Türkiye 'de MMS kullanılıyor mu?" demişti tekrar hayırlı olsun diyorum, ama çok yakında (sanırım 2005 'in ikinci yarısı) yeni bi rakibin olacak ![]() |
|
Gönderen
inanyus
on
16.12.2004
|
|
Oky,
Gönderilen resmin anında yayına geçmesi işin en can alıcı yanı bence. Onay editörler vs düşünüldü fakat, yayına geçmesi 1 kaç saati bulabilir. ama şu anki sistem birkaç dakika içinde olayı çözüyor. Kategori çok yakında geliyor. Ozaman fotoğrafik olarakj daha anlamlı olur veri yığını olmaz haklısın. Oxigen, textamerica oldukça büyük bir ve güzel topluluk tabi blog cılgınlığı ile de harmanlanmış biraz ![]() İşe GSM altyapısı taraflı yaklaşmak daha güzel olur tabi. |
Zoque'a hoşgeldiniz!