Zoque.Forum
»
blog, greatpixels.com
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
Yer: Philadelphia
|
blog, greatpixels.com
Merhabalar arkadaslar,
Bu mesajin benzerini birkac forumada yolladim, ama asil yerlerden birini unutmusum bu nedenle buraya eklemeden yapamadim. Herkesin blog sitesi oluyor benim niye olmasin diye uzun zamandir dusunuyordum. Sonunda yaklasik 3 hafta once... Mesaj greatpixels tarafından 13.01.2005 (12:11) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
Gönderen
mow
on
15.01.2005
|
|
Re: blog, greatpixels.com
çok güzel tebrikler, music playerın hastası oldum, işyerinde mp3 yok
başlık büyük ama bence uymuş, bende yüksek çözünürlük kullanıyorum belki ondandır. ingilizce-türkçe olayı güzel fakat hepsine tek tek tıklamak gerekiyor, belki ip ye göre birşekilde doğru dil default olarak gelebilir. Umarım bir "dingbat logo" tartışmasıda burada alevlenmez başarılar. |
|
Gönderen
s_e_y_ya_h
on
15.01.2005
|
|
Siteyi ilk ziyaretim ve cok hos olmus menu ve icerik de guzel. Sitenin ust kisminda her seferinde farklı fotograf gelmeside cok hos aynı uygulamayı bende kendi kisisel sitemde kullanmıstım bu uygulama cok hosuma gidiyor.. benim sitede farklı 12 foto geliyor ve tıklandıgında o foto acılıyor. sende oyle yapabilirsin orjinalleri varsa o fotoların tabii. iyi calısmalar
|
|
Gönderen
greatpixels
on
15.01.2005
|
|
|
Alıntı:
Gercekten icimi okudun. Ben o logodan cok rahatsizim. Sadece acele denemek icin bir sey koydum. Esasen biraz dusunup baska orjinal birsey yapacagim. Nedendir bilmem bu kadar cabuk forumda elestiriye sundum hlbuki birazdaha tamamlanmasini beklesem iceriginide ekleyip koysam cok daha mantikli idi. Gerci bir bakima amacima ulasiyorum . Senin yaptigin gibi cok yapici elestiriler aliyorum ve yolun basinda iken duzeltiyorum. Tesekkur ederim ilginize. Bu arada unuttum. Music playerdaki musiclerin bazilari bize ait belki farketmisindir. zamanla kendimizin yorumladigi ve tamamen bize ait olan bircok parcayi ekleyecegim. utandim |
|
|
Gönderen
davidtayfun
on
19.01.2005
|
|
this is Great. Baska denilecek birsey yok tebrikler.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!