Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Kişisel/Portfolyo Siteler » sirtcantam.com Yeni bir gezi kültürü dergisinin flash animasyonlu sitesi

Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız.

Comment

LinkBack Review Tools
Old 11.02.2005  
s_e_y_ya_h

s_e_y_ya_h's Avatar

Yer: istanbul-Emirgan
Görsel: 54
sirtcantam.com Yeni bir gezi kültürü dergisinin flash animasyonlu sitesi

http://www.sirtcantam.com icerik olarak fazla birsey yok ama flash animasyon ve tasarım analizlerinize sunulur. Sitenin tasarımı bana ait degil sadece dergiyi cikaranları...
s_e_y_ya_h şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
  #8 (permalink)  
Gönderen oky on 14.02.2005
Re: sirtcantam.com Yeni bir gezi kültürü dergisinin flash animasyonlu sitesi

bence wanadoo, başka bir yerde daha görmüş olabileceğini demek istedi. yani templatemonster ve bu site haricinde. ayrıca, fiyatını ödeyip ödemediklerini bilmeden, kısacası anlamadan etmeden, bu konuyu çalıntı işler'e taşımak ne derece doğrudur? çünkü neticede sitesahipleri bu başlığı açıp "bakın sitemize, nasıl olmuş?" falan demedi. benim fikrim bu.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
  #9 (permalink)  
Gönderen s_e_y_ya_h on 15.02.2005

evet bende oky katılıyorum. Konuyu ben actım ama tabiiki bilmiyordum templet oldugunu. Ayrıca ucretini odeyip almıs olabilirler calıntı islere koymayalım. ogrenirim ben onu dergi sahibinden.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
  #10 (permalink)  
Gönderen soul on 15.02.2005

Çalıntı işlere koyacak bir şey yok ki, template ler çalıntı site değil ki. Alan memnun satan memnun siteler: )
  #11 (permalink)  
Gönderen ajemix on 15.02.2005

bide siteye firefoxla bakmamak lazım..
  #12 (permalink)  
Gönderen pelisterdag on 18.02.2005

Alıntı:
hiGS tarafından gönderilen mesaj:
nasıl wanadoo ya ; gösterdik ya hocam templatesmonster'dan olduğunu ?Konuda taşınsın artık çalıntı işlere yani
  #13 (permalink)  
Gönderen pelisterdag on 18.02.2005

araştırmadan çalıntı damgasını vurmak kolayınıza geliyor sanırım önce araştırın sonra yorumu yaparsınız ayrıca bu site template çalıntı değil.
  #14 (permalink)  
Gönderen oky on 18.02.2005

Alıntı:
soul tarafından gönderilen mesaj:
Çalıntı işlere koyacak bir şey yok ki, template ler çalıntı site değil ki. Alan memnun satan memnun siteler: )
valla hocam, gidişat o ki, yakında foruma yeni bölümler açılması şart olacak. "template olmadığını sandığımız ancak sonradan edindiğimiz bilgilere göre template olduğu meydana çıkan siteler" adında bir bölüm olabilir mesela. hatta bu bölüme, "başkası tarafından açılan topikin sonradan template olduğu anlaşılanlar" ve "bizzat site sahibi tarafından açılmış olup ilk mesajda template olduğu belirtilmeyen, template olduğu daha sonra ortaya çıkınca ise burun kıvırıp kem küm edip ne yapacağını şaşıranlar" isimli alt bölümler de açılabilir.

(bu arada sözüm hiç kimseye değil ha, yanlış anlaşılmalar olmasın, bir template tartışmasıdır almış başını gidiyor, olaya biras şakacı mahmut tarzıyla yaklaşayım dedim.)

#15 (permalink)  
Gönderen cgencer on 18.02.2005

Alıntı:
katılıyorum; basitliğe kaçmak olsa da template kullanmak çalmak sayılmamalı. hele hele template'e gerçekten para verip vermediğini sormak da abest, daha kullandığımız kaç yazılımı orjinal alıyoruz ki template'lere para verelim.

gün gelecek, template siteleri, olabilecek tüm görselkombinasyonları satmaya başlayacak, olası tüm pixel grafikli butonalrı da kombinasyon ve permütasyon mantığı ileçoğaltıp sunacaklar. o zaman işi gücü bırakalım, template sitelerinin avukatlığını yapalım, ne dersiniz? aa, şurası bu template'deki ses düğmesi, burası bu fontdaki r harfinin ucu...

pardon arkadaşlar, ama işiniz gücünüz yok mu sizin? 30küsur sayfa template olup olmadığını anlamak için kasmak yerine biraz yapıcı olun? o butonun template olduğuna eminseniz, yapıverin 5 dakikada arkadaşa bir buton, verin. ya da az daha 'bencil' düşünerek 30 sayfa dolaşacak yerde, 10 sayfa AlistApart okuyun, inanın size çok daha yarar...
  #16 (permalink)  
Gönderen hiGS on 18.02.2005

Alıntı:
pelisterdag tarafından gönderilen mesaj:
araştırmadan çalıntı damgasını vurmak kolayınıza geliyor sanırım önce araştırın sonra yorumu yaparsınız ayrıca bu site template çalıntı değil.
"warez mi değil mi beni ilgilendiren odur..eğer warezse template olursa ne fark ediyor emek çalıntısı oda bir tür..tabi bu işin bencesi.." yazmıştım ama cevap vermek zorunda değilsin cgencer de haklı..

Alıntı:
katılıyorum; basitliğe kaçmak olsa da template kullanmak çalmak sayılmamalı. hele hele template'e gerçekten para verip vermediğini sormak da abest, daha kullandığımız kaç yazılımı orjinal alıyoruz ki template'lere para verelim.

gün gelecek, template siteleri, olabilecek tüm görselkombinasyonları satmaya başlayacak, olası tüm pixel grafikli butonalrı da kombinasyon ve permütasyon mantığı ileçoğaltıp sunacaklar. o zaman işi gücü bırakalım, template sitelerinin avukatlığını yapalım, ne dersiniz? aa, şurası bu template'deki ses düğmesi, burası bu fontdaki r harfinin ucu...

pardon arkadaşlar, ama işiniz gücünüz yok mu sizin? 30küsur sayfa template olup olmadığını anlamak için kasmak yerine biraz yapıcı olun? o butonun template olduğuna eminseniz, yapıverin 5 dakikada arkadaşa bir buton, verin. ya da az daha 'bencil' düşünerek 30 sayfa dolaşacak yerde, 10 sayfa AlistApart okuyun, inanın size çok daha yarar...
Ben bilmiyorum a list apart da okuyorum başka yerlerede bakıyorum sorun bu değil ama haklısın boş iş olduğu doğru ama bulup yazmak istemiştim...Hoş bu saatten sonra bu tip bir konuya ne yorum yaparım nede çalıntı işler konusu açarım..
Biri templatelerden esinlenince aaa napmışş terbiyesiz yorumu yapıyorken "gerçekten para verip vermediğini sormak da abest" yani warez şekilde kullanmayı niye normal görüyoruz ki..Ki ben hiç bir türlüsünü kabul edemiyorum..Bu biyana bende esinleniyorum hemde bazen fark ediyorum abartıyorum bile ama kendimede kızıyorum..Ama kendime kızdığım gibi milletede kızıyorum..Sizin yorumlarınız ise pışpışlayıcı türden geliyor bana bilemiyorum..yapmam bundan sonra..
Mesaj hiGS tarafından 18.02.2005 (16:58) yeniden düzenlendi..
  #17 (permalink)  
Gönderen cgencer on 18.02.2005

yazdıklarım kişisel değil, genele yönelik bir eleştiriydi...
Comment

Etiketler
sitesi , animasyonlu , flash , dergisinin , kulturu , gezi , yeni , sirtcantamcom

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video