Zoque.Forum
»
sirtcantam.com Yeni bir gezi kültürü dergisinin flash animasyonlu sitesi
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
sirtcantam.com Yeni bir gezi kültürü dergisinin flash animasyonlu sitesi
http://www.sirtcantam.com icerik olarak fazla birsey yok ama flash animasyon ve tasarım analizlerinize sunulur. Sitenin tasarımı bana ait degil sadece dergiyi cikaranları...
|
|
|
Gönderen
oky
on
14.02.2005
|
|
Re: sirtcantam.com Yeni bir gezi kültürü dergisinin flash animasyonlu sitesi
bence wanadoo, başka bir yerde daha görmüş olabileceğini demek istedi. yani templatemonster ve bu site haricinde. ayrıca, fiyatını ödeyip ödemediklerini bilmeden, kısacası anlamadan etmeden, bu konuyu çalıntı işler'e taşımak ne derece doğrudur? çünkü neticede sitesahipleri bu başlığı açıp "bakın sitemize, nasıl olmuş?" falan demedi. benim fikrim bu.
|
|
Gönderen
s_e_y_ya_h
on
15.02.2005
|
|
evet bende oky katılıyorum. Konuyu ben actım ama tabiiki bilmiyordum templet oldugunu. Ayrıca ucretini odeyip almıs olabilirler calıntı islere koymayalım. ogrenirim ben onu dergi sahibinden.
|
|
Gönderen
pelisterdag
on
18.02.2005
|
|
|
Alıntı:
|
|
|
Gönderen
pelisterdag
on
18.02.2005
|
|
|
|
Gönderen
oky
on
18.02.2005
|
|
|
Alıntı:
(bu arada sözüm hiç kimseye değil ha, yanlış anlaşılmalar olmasın, bir template tartışmasıdır almış başını gidiyor, olaya biras şakacı mahmut tarzıyla yaklaşayım dedim.) ![]() |
|
|
Gönderen
cgencer
on
18.02.2005
|
|
|
Alıntı:
gün gelecek, template siteleri, olabilecek tüm görselkombinasyonları satmaya başlayacak, olası tüm pixel grafikli butonalrı da kombinasyon ve permütasyon mantığı ileçoğaltıp sunacaklar. o zaman işi gücü bırakalım, template sitelerinin avukatlığını yapalım, ne dersiniz? aa, şurası bu template'deki ses düğmesi, burası bu fontdaki r harfinin ucu... pardon arkadaşlar, ama işiniz gücünüz yok mu sizin? 30küsur sayfa template olup olmadığını anlamak için kasmak yerine biraz yapıcı olun? o butonun template olduğuna eminseniz, yapıverin 5 dakikada arkadaşa bir buton, verin. ya da az daha 'bencil' düşünerek 30 sayfa dolaşacak yerde, 10 sayfa AlistApart okuyun, inanın size çok daha yarar... |
|
|
Gönderen
hiGS
on
18.02.2005
|
||
|
Alıntı:
Alıntı:
Biri templatelerden esinlenince aaa napmışş terbiyesiz yorumu yapıyorken "gerçekten para verip vermediğini sormak da abest" yani warez şekilde kullanmayı niye normal görüyoruz ki..Ki ben hiç bir türlüsünü kabul edemiyorum..Bu biyana bende esinleniyorum hemde bazen fark ediyorum abartıyorum bile ama kendimede kızıyorum..Ama kendime kızdığım gibi milletede kızıyorum..Sizin yorumlarınız ise pışpışlayıcı türden geliyor bana bilemiyorum..yapmam bundan sonra.. |
||
|
Mesaj hiGS tarafından 18.02.2005 (16:58) yeniden düzenlendi..
|
![]() |
| Etiketler |
| sitesi , animasyonlu , flash , dergisinin , kulturu , gezi , yeni , sirtcantamcom |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!