»
sirtcantam.com Yeni bir gezi kültürü dergisinin flash animasyonlu sitesi
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen s_e_y_ya_h
11.02.2005 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
s_e_y_ya_h
on
12.02.2005
|
|
Re: sirtcantam.com Yeni bir gezi kültürü dergisinin flash animasyonlu sitesi
vay canina template cikti ya tasarım.
Tasarımcıyı yada tasarımcıları tanımıyorum sadece dergi sahibini tanıyordum. Belkide biliyorlardır degiyi cıkaranlar template oldugunu neyse karıstırmıyayım bari daha fazla. Bu tur templateleri alıp sadece yazıları degistirip komple tasarım olarak sunmak hos degil ya. Ama isi veren istiyorsa yapacak bisey yok. |
|
Gönderen
hiGS
on
12.02.2005
|
|
Re: sirtcantam.com Yeni bir gezi kültürü dergisinin flash animasyonlu sitesi
Muhakkak biliyorlar zaten iç sayfalarda mause u oynattığında "fışk" sesi geliyor yanlış yerlerden (template'de sesi silmeyi unutmuşlar..)..Ayrıca template'ide ücretli bir şekilde aldıklarını hiç zannetmiyorum..Ücretli olmadıkları süredece isi veren istiyorsada başka biri istiyorsada yani kim isterse istesin asıl template şirketinin yada yapanın hakkını çalmanın ve bunun üzerinden para kazanmanın hiç anlamı yok bence..
Tabiki seyyah hocam sana demiyorum sen belirtmişsin ben yapmadım tasarımı diye..Ben ondan açıklamasız ekledim..Bide bulana kadar template'i 30. sayfada çıktı geri gide gide ![]() |
![]() |
| Etiketler |
|
sitesi , animasyonlu , flash , dergisinin , kulturu , gezi , yeni , sirtcantamcom |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!