Zoque.Forum
»
visualghetto * blog
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen automatisch
29.03.2005 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
plush
on
29.03.2005
|
|
Re: visualghetto * blog
background'ta antifit, akrabalar bölümünde turkeywebawards etkisini azaltmak gerekir diye düşünüyorum. 9.9, 9.8leri silelim demiştim değil mi?
|
|
Gönderen
automatisch
on
29.03.2005
|
|
evet background antifit'in.. sevdim onu kullandım..
sanırım uzatmak en iyisi olacak @bounce dediğin gibi.. bakalım, biraz pişmesi gerekiyor tasarımın.. |
|
Gönderen
sahip
on
30.03.2005
|
|
- sağ sol tarfı aşağıya kadar indirelim, doğrusu bu olacaktır, arkadaşlar haklı
- bir menü yok gibi duruyor - blog bile olsa, daha doğrusu - işte blog sitesi olduğu belli- bile olsa , bir nedir , ne sitesidir, sayfasının her zaman olması gerekir, diye düşünüyorum. - hazır bunu yaparken de , akrabalar olarak verdiğin linklerin toplu bir sayfası da olmalı ki habire refresh etmek zoronda kalmayalım, + en sevdiğim renk seçimleri oldu, başarılı + sonra seçtiğin serif font çok güzel duruyor, bir tebrik daha + en üstteki resimde çok güzel eline sağlık, kolay gelsin... bitince ayrıca haber ver ok? |
|
Gönderen
oky
on
30.03.2005
|
|
|
merhaba bahadır,
Alıntı:
bi de, o resim ile içerik arasında 1-2 piksellik boşluk var firefoxta. tebrikler, eline sağlık. |
|
|
Gönderen
oky
on
30.03.2005
|
|
|
ha bi de,
Alıntı:
yani bir insan defterini günlük olarak tutmaya başlarsa, önsöz'e "bu bir günlüktür. gün içinde yaşanan ilginç olayların geleceğe taşınmasında bir misyon üstelenecektir"vari açıklamalar yazar mı? |
|
|
Gönderen
sahip
on
30.03.2005
|
|
|
Alıntı:
koydun defteri ortaya, millet okusun diye, ... işte o zaman bir başlık , bir nedir? , bir kimindir ? gibi şeyler olması gerekmez mi? ( evet elbette şart değil , gerekmez... ancak o zaman bambaşka , çok değişik bir tasarım , görünüm beklerim siteden... defterden de ... , hani ilgimi öyle bir çeksin ki ... diye ) |
|
|
Gönderen
Taci TIRSAK
on
31.03.2005
|
|
hiç blog okumayan biri için fazlası ile güzel olmuş
![]() |
Zoque'a hoşgeldiniz!