Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Kişisel/Portfolyo Siteler » blogkardesligi.com

Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız.

Comment

LinkBack Review Tools
<!-- google_ad_section_start -->blogkardesligi.com<!-- google_ad_section_end -->
blogkardesligi.com
Gönderen plush
10.06.2005
Değerlendirme
TasarımN/A
IçerikN/A
KullanışlılıkN/A
NavigasyonN/A
Yüklenme HızıN/A
0 users rated N/A% average

merhaba;

blog Kardeşliği 2,5 aylık uğraşılardan sonra bugün itibariyle açıldı. bu aşamadan sonra lafı fazla sulandırmadan siz değerli zoque üyelerinin standartlar, usability ve diğer site öğeleri hakkındaki düşüncelerinizi, yardımlarınızı, önerilerinizi ve en önemlisi desteğinizi blog Kardeşliği adına bekliyoruz

link verelim lütfen : http://www.blogkardesligi.com
Gönderen enesreyhan on 11.06.2005
Re: blogkardesligi.com

Sitedeki "blog Kardeşleri" bölümündeki sitelerin sıralanışı daha kullanışlı olabilirdi diye düşünüyorum.
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen Passion on 11.06.2005

Alıntı:
pierreloti tarafından gönderilen mesaj:
Sitedeki "blog Kardeşleri" bölümündeki sitelerin sıralanışı daha kullanışlı olabilirdi diye düşünüyorum.
mesela?
Gönderen ScottJr on 11.06.2005

Budur. Şu ana kadar gördüğüm en çekici en temiz CSS + xhtml tasarımı(türkçe siteler arasında). Arkaplanda float eden logo çok yaratıcı, zekice. Renk şeması dört dörtlük.

Tebrikler, ellerinize sağlık. Destek sonsuz.
Mesaj ScottJr tarafından 11.06.2005 (03:04) yeniden düzenlendi..
Gönderen ssonmez on 11.06.2005

Aynen +1 Destekteyim.

Şimdi ufak bir sorunum var. İnatla MSN spaces kullanıyorum. Tam bir deneme çılgınlığı. Dayanabildiğim yere kadar gideceğim. Koptuğu yerde oturup blogumu kendi siteme alacağım

MSN Spaces JavaScript pek desteklemiyor. Bloglarınıza ekletmiyor. Bunun çözümünü bulamazsak her seferinde değişen blog Kardeşliği banneri görünmeyecek. Sabit bir link verebildim ancak.

Not: blog taraması yapmak için Google dan daha kalite bir site buldum lütfen deneyin http://www.technorati.coml
Detaylı bilgi için permalink
http://spaces.msn.com/members/ssonme...DymQ!615.entry
Gönderen Karanlık on 11.06.2005

Ellerinize sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş. Desteklerimiz herzaman sizinle. Kodumuza sitemize ekledik. Gerçi bu eklediğimiz kod ile ilgili bir açıklamada istatistikten bahsetmiş ancak suan oyle bir bolum yok sanırım blogkardesligi.com da?
Gönderen Ceyhun Aksan on 11.06.2005

Destekliyorum, övüyorum, takip ediyorum, öneriyorum...
Tasarımınızı beğendim, (sade ve hızlı, standartlara uygun vs.) 2,5 aya değmiş doğrusu...
Kolay gelsin, var mı bir isteğin?
Gönderen Immo on 11.06.2005

arayuzunu pek keyifli buldum.
umarim ikinci toplantida gorusurz.

iyi calismalar,
Gönderen automatisch on 11.06.2005

ortaya birşeyler çıkartmak istenilen süreç zor oluyor bu tür organizasyonlarda hep, fakat plush ve passion bunun üstesinden geldiler.. keyifli bir yer oldu bence.. bloglara yön vereceğini düşünüyorum..
Gönderen ba kubah on 11.06.2005

blog Listeleme sayfasının daha iyi şekillendirilmesi gerektiğine katılıyorum.Kategorize edilebilir mesela.Bunun dışında renkler çok hoş, tasarım okuyucuyu yormuyor.

İyi Çalışmalar
Comment

Etiketler

blogkardesligicom

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 09:35.