Zoque.Forum
»
picarena.com - Google Image Fight
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
Yer: Ankara
|
picarena.com - Google Image Fight
|
|
|
|
|
Gönderen
lge
on
11.05.2006
|
|
Re: picarena.com - Google Image Fight
Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim. Dediğim gibi fikir ve site henüz çok taze. Geliştirmeye devam ediyorum.
Yapılan aramaları görmeniz gerek neler var neler. Şu an sitede random olarak gelen karşılaştırmalar benim seçtiklerimden oluşuyor. Aramaların yarıdan fazlası adult içerikli o yüzden iyi bir filtreleme yapmadan son arananları yayınlarsam bu benim sonum olur heralde. Filtreleme özelliği üzerinde çalışıyorum. Henüz digg veya del.icio.us effect olmadı ama yakında olacağını tahmin (umut) ediyorum. Teşekkürler |
|
Gönderen
lge
on
13.05.2006
|
|
Sözünü ettiğim bazı özellikleri ekledim.
- Top matches - Recently matches - Random 5 matches (bu vardı) - Next & previous image set (sadece ilk 20 imaja bağlı kalmadan tüm sonuçları görebilirsiniz) Diğerleri üzerinde çalışmalarım devam ediyor. Bu arada re: oky Teşekkür ederim |
|
Gönderen
cok_yasa_kamil
on
13.05.2006
|
|
tamam... şimdi harika olmuş...
gerçekten ellerine sağlık. ayrıca fikirlerimizi de değerlendirip uygulamaya koyduğun için diğer arkadaşlar adına da teşekkürler. fakat yaptığımız fight ne kadar süre sonra Recently matches'da çıkıyor? benim yaptığım kapı-pencere savaşı çıkmadı da ![]() |
|
Gönderen
e-XPLoDeR
on
13.05.2006
|
|
|
|
Gönderen
lge
on
08.06.2006
|
|
|
Alıntı:
Yeni bir özellik ekledim sanırım bu eksikliği giderecek. resimlerin üzerine geldiğinizde orijinal boyutlarını görebileceğiniz bir dhtml kod ekledim. bu hali güzel oldu sanırım ![]() |
|
|
Gönderen
cok_yasa_kamil
on
08.06.2006
|
|
hımm anladım, güzel olmuş
![]() fakat orjinal boyutu gösteren arkadaki çerçeve niçin yarım? Firefox ile baktığım için mi? |
|
Gönderen
lge
on
08.06.2006
|
|
|
Alıntı:
![]() ufak bir CSS hatası (hata denemez aslında ie ff çatışması) yüzünden bir de benim ff ile kontrol etmemem yüzünden oldu ![]() şimdi düzelttim. teşekkür ederim. |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!