Zoque.Forum
»
picarena.com - Google Image Fight
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
Yer: Ankara
|
picarena.com - Google Image Fight
|
|
|
|
|
Gönderen
lge
on
09.07.2006
|
|
Re: picarena.com - Google Image Fight
Google'in nimetlerinden bir demet sadece
![]() yorumun için teşekkür ederim. Siteyi tasarlarken globalleşen dünya için olmasını düşünmüştüm o yüzden ziyaretçinin browser'ından aldigim bilgiye göre lisanı belirliyorum. Ama Türkçe'yi en başa koydum tabi ki. |
|
Gönderen
cok_yasa_kamil
on
10.07.2006
|
|
sizin için bir sakıncası yoksa, ziyaretçi sayınızı şöyle yuvarlak rakamlarla bizimle paylaşabilir misiniz?
malumunuz sevdiğimiz, gurur duyduğumuz bir site (şahsen) merak etmiyor değiliz... |
|
Gönderen
lge
on
10.07.2006
|
|
re: hAppyBoy
teşekkür ederim re: byRAM Şu andaki hiti beklediğimin çok altında. Birkaç tane yabancı siteye submit ettim ama henüz eklenmedi. Diğer sitelerimden geliyor hit şimdilik. Ayrıca shockhaber.com da çıktı oradan oldukça hit geldi. Bunun dışında birkaç forumda sözü edilmiş. Yani henüz tanınmıyor bu konuda destek olursanız sevinirim ![]() Tekil hit konusuna gelince, ortalama olarak 3 rakamlı sayılarda dolaşıyor. 4 rakamın üstünü henüz göremedim. |
|
Gönderen
cok_yasa_kamil
on
10.07.2006
|
|
eyvallah
inşallah daha da güzel olur.biz de kendi çapımızda desteklemeye çalışıyoruz ![]() |
|
Gönderen
lge
on
17.10.2006
|
|
Uzun zamandan sonra birkaç değişiklik ve ekleme yaptım.
1- Tasarımda bazı yerleri vurgulamak için birkaç ufak değişiklik. (Renkler konusunda tereddütlerim var sizin de eleştirileriniz bu yönde olacak diye tahmin ediyorum) 2- Benzer kapışmalar (Similar matches): Aradığınız anahtar kelimelerle ilgili olan 10 karşılaştırma. Sadece birebir değil ses benzerliği olan diğer karşılaştırmalar da listeleniyor. 3- Arama kutularında sözcük tamamlama özelliği: ajax ile yaptım. Birkaç harfini yazdığınızda bu harflerle başlayan ve veritanında kayıtlı olan anahtar kelimeler listeleniyor. Çıkan listeden mouse ile veya ok tuşlarıyla seçim yapabiliyorsunuz. 4- Arama sonucundaki thumbnail imajların önizlemesine orijinal imajın boyut bilgilerini ekledim. Bu arada sitenin hiti artmaya başladı. Ama hala beklediğim noktada değil. Şu andaki hitin %20'si Kuzey Amerikadan geliyor. Yorumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum. |
Zoque'a hoşgeldiniz!