Zoque.Forum
»
picarena.com - Google Image Fight
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen lge
10.05.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
e-XPLoDeR
on
10.05.2006
|
|
Re: picarena.com - Google Image Fight
En başta bunun yapımcısının yabancı birini olduğunu sandım. Ama alan adına 'whois' çektiğimde gerçeği anladım
![]() Güzel düşünülmüş, eğlenceli olabilir. Özellikle bildirgec'te de yazıldığı gibi Coca Cola ve Pepsi aramasında çıkan sonuç (Pepsi #7) oldukça ilginç ![]() |
|
Gönderen
lge
on
10.05.2006
|
|
Yorumun için teşekkür ederim. whois çektirecek kadar güzel bulmana sevindim
![]() pepsi #7 konusuna gelirsek vakit ayırabilirsem arama için adult filtresi koymayı düşünüyorum. Aklımda birkaç özellik daha var onlar da sırasını bekleyecek artık ![]() |
|
Gönderen
meteryus
on
11.05.2006
|
|
bunun gibi googledaki arama sonuçlarını karşılaştıran bir site vardı galiba , ama resim karşılaştırmak iyi bir fikir.
Eğlenceli bir çalışma olmuş ,artık pek çok büyük rekabeti başka bir açıdan takip edebiliriz ![]() internet Explorer: 338,000 Firefox: 257,000 ( ff baya yaklaşmış ama ) PHP: 5,410,000 ASP: 3,070,000 ( PHP'nin ezici üstünlüğü) bush: 1,420,000 saddam: 119,000 (saddam için gelen resimler çok komik ) galatasaray: 24,100 fenerbahçe: 81 ( yorum yok ![]() Random karşılaştırmalar yerine "top matches" gibi birşey de eklenebilir. |
|
Mesaj meteryus tarafından 18.10.2006 (18:29) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
clamentine
on
11.05.2006
|
|
|
|
Gönderen
cok_yasa_kamil
on
11.05.2006
|
|
geçenlerde sair web sitelerini dolaşırken içimden dedim ki, "www dünyasında orjinal fikirlerin çoğu (hemen hemen %95'i galiba) ingilizce ve yabancılara ait siteler. niçin türkiyeye ait (inglizce olmalı tabii) orjinal olan bir fikir -site- yok... yani bizim vatandaşlarımızın yaptığı, ingilizce olan fakat tüm dünyanın ziyaret ettiği orjinal bir site niye yok" diye düşünmüştüm... açıkçası üzülmüştüm de. çünkü sitelerimizin çoğu yansıma
aradan birkaç gün sonra böyle bir siteyle karşılaşmam beni çok mutlu etti! bu açıdan tebrik ediyor, teşekkür ediyor, daha nice orjinal sitelere kavuşmak dileğiyle giriş yazımı bitiriyorum. ![]() sitenize ait yorum yapmak gerekirse; arkadaşlarında ifade ettiği gibi tüm resimleri harmanlamak yerine minik ayraçlar koyabilirsiniz. bence de son aranan 5-10 gibi ekleme de güzel olur, veya en'ler şeklinde kutu yapılıp, en çok aranan, en son aranan, en raslantısal gibi birşeyler de olabilir. sitenize fonksiyonellik katmak açısından.bence renkler çok güzel. bir de, madem fight yaptırdık, bir kenara da sonuçların olduğu bir link atsanız. mesela "burası g.saray araması sonuçları sayfası, aha bura da f.bahçe" gibisinden yani kullanışlı olur herhalde. hem ziyaret hem de ticaret babında...tebrik ediyorum.... çalışmalarınızda başarılar diliyorum! |
|
Gönderen
gravity
on
11.05.2006
|
|
> byRAM'ın görüşlerine katılıyorum. Son aramalar, en çok arananlar vb. listeler çok ilgi çekici olur.
> İmajlar sadece bir set olarak gösteriliyor, ileri / geri butonları ile dolaşabilmeliyiz. > Aynı aramadan aynı imaj sonuçları geliyor. Randomize edilebilir. > Sunum olarak hiç bir eksiğini göremiyorum. Google tarzında sade bir site olması çok iyi, sadece yapacağın aramaya oldaklanıyorsun, yüklemek zaman almıyor, gereksiz grafik ayrıntılar yok. site tasarımını kesinlikle değiştirme, sadece içeriğini geliştir. > Son olarak adult filter koymayı düşünüyorsan, bence yapma Yapacaksan da bir on/off butonu şeklinde olsun...Çok güzel bir fikir olmuş, bookmark aldım oynaması oldukça keyifli. Tebrikler! |
Zoque'a hoşgeldiniz!