Zoque.Forum
»
Sinemablog | Sinema Hakkında blog
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen enesersin
15.05.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
e-XPLoDeR
on
15.05.2006
|
|
Re: Sinemablog | Sinema Hakkında blog
logo hoşuma gitti ama sanki bir yerlerden esinlenilmiş gibi geldi. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
form girdi kutucuklarında ve düğmelerde kullanılan yeşil renk uymamış. Çok göze batıyor. Mavimsi bir renk seçilebilir. Bunun dışına sağ kısımdaki yazı tipi biraz daha keskinleştirilmiş bir yazı tipi olabilir. (more…) bunu anlayamadım. Sitenin her yeri Türkçe orası neden öyle? Sanki hazır bir sistem Türkçeleştirilmiş de burası gözden kaçmış havası veriyor. Genel olarak iyi görünüyor. Çalışmalarında başarılar... |
|
Gönderen
cok_yasa_kamil
on
15.05.2006
|
|
more konusunda exploder'a katılıyorum.
ayrıca sitenin hiçbir yerinde "biz kimiz, ekibimiz..." gibi veya footer denilen alt bilgi kısmı göremedim. sitenizin altyapısı hakkında da fikir edinemedim (word press olduğu sayfa kaynağında yazıyor ama ).tasarım olarak güzel, standart yani. klasik, blog tarzı olmuş. içerik olarak, sinemaya gönül verenlerin seveceği bir site olmalı ![]() çalışmalarınızda başarılar diliyorum... |
|
Gönderen
enesersin
on
15.05.2006
|
|
logo bana ait hiç biryerde görmedim blog yazısının bu şekilde kullanımını. Altyapı olarak evet Wordpress kullanıyoruz. Biz kimiz? ve RSS sayfaları en kısa zamanda yayında olacaktır zira bazı sebeplerden dolayı bekletiyoruz. blog olarak şimdiye kadar hiç biryerde sadece sinema hakkında türkçe bir blog görmedik fakat sloganımız değişecek elbette. (more...) yazısı ise değiştirdiğimiz halde eskiye dönüş yapmış gibi gözüküyor
uyardığınız için teşekkürler. |
|
Gönderen
oky
on
16.05.2006
|
|
merhaba, oldukça temiz ve kafa karıştırmayan bir blog. belki çok anlamsız gelecek ama, yazılara koyduğunuz imajları sola yapışık yapsanız, imajın yanında kalan metini okumak daha kolay olabilir diye düşündüm. bir de sağdaki kategoriler anket izlenimi yaratmış, o yuvarlak butonun içine nokta koyasım geliyor
![]() bu arada sinema üzerine bir blog: http://kusmuk.blogspot.com (en son yazıdan önceki 2 yazı hariç tamamen sinema üzerine) |
|
Gönderen
enesreyhan
on
16.05.2006
|
|
Sade ve göz yormayan bir tasarım. Gayet yerinde ve güzel olmuş bence. Tarih bölümündeki site tanıtımlarını takip edeceğim, başarılar dilerim adaşım.
|
|
Gönderen
sahip
on
17.05.2006
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!