|
|
|
|
Yer: Ankara
|
Kişisel blog'um: halka açık günlüğüm :)
Önnot: Önceki açtığım ve silinen konuda kendimi yanlış ifade ettiğimden blog'um hazır temalı sanılmış, tekrardan özür dilerim ![]() ... Mesaj Kommix tarafından 30.07.2006 (19:58) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
Gönderen
Kommix
on
31.07.2006
|
|
Re: Kişisel blog'um: halka açık günlüğüm :)
- Evet o çok ilginç bir problem, hayatta çözebileceğimi de sanmıyorum zira Linux için flash player 8 çıkmadı
Kullandığım flash efektleri/tekniklerinin de neredeyse hepsi flash 8'le yeni gelen özellikler.- Renk konusunda büyük sıkıntım var, evet. Renk önerilerine açığım ![]() - Onu bir keresinde düzeltmeye çalışmıştım, sayfalar açılmamaya başladı PHP'de acemiyim henüz, ama düzeltmeyi düşünüyorum onu da, öbür tarafa alacağım en kısa zamanda.- Zamanında nifty corners'ı da araştırmıştım, evet, bir ara onu da eklemeyi düşünüyorum. |
|
Gönderen
Kommix
on
23.11.2006
|
|
Uzun zamandır yazmıyordum (okuyan var mı ki gerçi
), çok fazla değişiklik yaptım 14 Ekim'den beri. Renk düzeninden logoya kadar falar her şey birer ikişer defa değişti. 10KB'ın altındaki header'ımla, 3.5KB'lık CSS dosyamla ve artık maviden ibaret olmayan renk düzenimle tekrar davet ediyorum sizi yorum yapmaya ![]() www.beyn.org |
|
Mesaj Kommix tarafından 04.12.2006 (12:07) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
XXL
on
04.12.2006
|
|
açıkçası hiç beğenmedim. ben bu tasarıma ancak kötünün iyisi derim. en azından sağ menü fena değil ama genel olarak vasatın altında bence. bir kere headerın flash olmasını hiç beğenmedim. gereksiz bir şey. headerda linklerin üzerine gelince çıkan açıklamayı javascriptlede yaparsın hem extra bir plugin gerektirmez hem her browserda çalışır. headerdaki o konuşma balonuna ve linklerin açıklamalarına verdiğin gölge efekti çok kalın ve koyu olmuş biraz daha inceltebilirsin. yine headerdaki yaptım ve galeri linkleri okunmuyor. çok sönük duruyorlar. sağ taraftaki bevel efektinide beğenmedim. sanki 2000 başlarından kalma bi template site havası veriyor. içerik kısmındaki "yer ve zaman", "etiketler" gibi kısımları hem bold hem de italic yazmışsın baya bi yordu gözümü okurken. yazı başlıklarını ortalaman ve onları bir border içerisine koymanda olmamış bana göre. ayrıca o yeşil ve mor gibi renklerden oluşan şeritte pek uyumsuz.
sitedeki grafikler sanki hazır stillere tıklamayla özenilmeden hızlıca geçiştirilmiş gibi geldi bana. bide şu smileylerle birlikte ucuz bir forum scripti havası var sitede. son olarak tekrar headera dönücem o beynim yazısının fontu hiç olmamış. |
|
Gönderen
Kommix
on
04.12.2006
|
|
Header tamamen değişecek (ama flash kalacak). Yalnız yazdığınız tüm hatalar tavsiye aldığım yerlerin "gerçekten güzel" dedikleri yerler, örneğin arkaplandaki şeritler, ortalanmış başlık, hatta flash menü... Çok güvendiğim tasarımcı bir arkadaşım ise, sayfanın en altındaki yuvarlatılmış ve bevel'lenmiş bölüme tabiri caizse "hasta oldu". Ama şu etiketler bölümünün hem kalın hem italik olması, objektif bakınca gerçekten biraz kötü durmuş. flash menü ise tamamen değişeceğinden oradaki hatalarda tamamen haklısınız zaten
![]() |
|
Gönderen
XXL
on
04.12.2006
|
|
afedersiniz ama arkadaşınız ne tasarlıyor. ben web tasarımı yapıyorum. belki benim tasarım anlayışım arkadaşınızınkinden farklı olabilir. ama siz beğendiyseniz sorun değil. sonuçta bu kişisel bir site ve bana göre kişisel sitelerin tasarımı sahbini ilgilendirir
sonuçta herhangi bir ticari kaygı veya beğenilme korkusu yoktur. en azından ben böyle düşünüyorum ![]() kim ne derse desin yapmış olduğunuz site tasarım anlayışı olarak eski girin gezinin nette şu andaki diğer türk bloglarına bakın. mesela www.manhem.org www.cemshid.gen.tr www.nahnu.org ya da www.cssbeauty.com sitesine girin orada blog kategorisindeki siteleri inceleyin gerçekten çok farklı. neyse ![]() |
|
Mesaj XXL tarafından 05.12.2006 (17:09) yeniden düzenlendi..
Açıklama: bir url'nin yanlış olması
|
|
Gönderen
C-Nem
on
05.12.2006
|
|
|
Alıntı:
tüm siteleriniz portföyünüzde birer yer teşkil eder. kişisel site denilen bu site başkalarının da gözüne hoş görükmek zorunda o yuzden burada yer alıyor. eee sadece ben bu site yapacam başka da işle güçle ugraşmıcam diyorsa, burada bizim görüşlerimizi alması mantıklı değil. |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!