»
Kişisel blog'um: halka açık günlüğüm :)
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen Kommix
03.07.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
Kommix
on
03.07.2006
|
|
Re: Kişisel blog'um: halka açık günlüğüm :)
Güzel bir soru
Önceden orada ÖSS-Korkumetre, ÖSS'ye kalan gün gibi interaktif olaylar vardı, şimdi onlara ihtiyacım kalmadığından kaldırdım. İkinci sebep de şu ki vektörel grafik olarak o menüyü yarattığımda daha az yer kapladığını farkettim. Resim dosyası olarak kalsa daha büyük sayfalarım olacaktı yani. |
|
Gönderen
Dhilgul
on
03.07.2006
|
|
|
Selamlar.. Arkaplanın fena değil bence. Ama yazıların olduğu yerin arkaplanı göz yoruyor okurken. Beyaz yerine başka bir renk kullanabilirsin..
Bunun dışında Arama Motoru'nun stiliyle biraz oynaman faydalı olabilir. Sırıtıyor beyaz beyaz. ![]() blog Kardeşliği'nin reklamının alt border'ı yok. Başarılar.. Kolay gelsin.. Alıntı:
![]() |
|
|
Gönderen
Kommix
on
03.07.2006
|
||||||
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
Görmemişim.Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
||||||
|
Gönderen
Kommix
on
07.07.2006
|
|
Tamam arkaplana ses eden çıkmadı sanırım
![]() Şimdi bulduğum bir sorunu sormak istiyorum. Sağ menüdeki liste linklerinin sağında görebileceğiniz bir küçük kare var. Üzerine gelince de başka bir kare ile değişiyor. Şimdi bu üzerine geldiğimizde görünen kare Firefox'ta paşa paşa aynı yerinde çıkıyor, ama internet Explorer adlı, kendini tarayıcı sanan yazılım parçasında bu kare biraz sola kayıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? |
|
Gönderen
Kommix
on
30.07.2006
|
|
Gerçi son mesajlarıma cevap veren hala yok ama yine de son güncellememi yazayım: www.beyn.org adresine geçtim.
|
|
Gönderen
ardac
on
31.07.2006
|
|
- Başlık ve linkler bölümü flash'ın hangi sürümüyle hazırlandı bilmiyorum ama Linux üzerindeki Firefox'da gözükmüyorlar.
- Hem arkaplan hem de yazılar mavimsi olunca okumakta zorluk yaşanmakta. - Her yer mavi olup arama motoru, tavsim ve entry başlıklarındaki beyazlar ve "yorum yap", "yorum oku" linklerinin bordoluğu pek bir göz alıcı. - Var olan yorumları okumak istediğimde elim "Yorum yap (3)" linkine gidiyor. Niye olabilir? Kaç yorum olduğunu gösteren rakam Yorum yap bölümünde duruyor çünkü. Yorum yapmak isteyenin önceden kaç yorum olduğunu öğrenmek isteyeceğini sanmıyorum ama yorum okumak isteyen ziyaretçi için yorum sayısı önemli olabilir. - Sayfadaki her tabloda sert çizgiler ve köşeler mevcut. Bunları CSS'in güzelliklerinden biriyle çözümleyebilirsin sanırım. * Yorum sonuna otomatik olarak "Teşekkürler /nick/" yazması ilginç olmuş. |
Zoque'a hoşgeldiniz!