»
apple iphone
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
apple iphone
http://appleiphone.blogspot.com Apple hayranları tarafından tasarlanmış iphone resimleri. sağdan soldan bulduğum resimlerle başlamıştım ama blogu açtığım ilk günde (dün) patladı resmen. şimdi bana gönderilen resimleri... Mesaj oky tarafından 06.10.2006 (14:01) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
Gönderen
oky
on
04.10.2006
|
|
Re: apple iphone
@adoxus, youtube mantığını sevdim. şimdilik iyi gidiyor. ingiliz macuser dergisi 029 numaralı resmin kendilerine ait olduğunu söyleyerek kaldırmamı istedi, kaldırdım. her resmin altına "eğer bu sizin eserinizse lütfen bildirin" gibi bir ibare koymayı düşünüyorum. sonra da biraz dil dökerek ve isimlerini ekleyerek tekrar yayınlamayı.. sağol.
tam şu anda macuser dergisinden bir mail daha aldım. aldıkları bir kararla tasarımlarının sitemde yayınlanmasına izin vermişler ve watermark eklenmiş bir resim göndermişler @sahip, çok teşekkürler. aslında olmayan bir ürünün blogunun tutulması garip gerçekten. bir kerelik gelenler yarın öbür gün elense de, bir blog olmasından ötürü, yani sürekli güncellendiği için kalabalık bir devamlı ziyaretçi grubu kalacağını umuyorum. ki 2. günden 468 feed takipçisi bunu destekliyor. Google reklamlarını biraz azaltmamda sanırım fayda olcak. çok sağol. |
|
Mesaj La Haine tarafından 04.10.2006 (19:16) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
codesignist
on
05.10.2006
|
|
Fikir çok iyiymiş. : )
Oylama olsa güzel olur diye düşünüyorum. Mesela en çok beğenilenler şeklinde sunulabilir. En çok yorum alan tasarımlar şeklinde bir bölüm de eklenebilir. Sanıyorum hazır bir blog ama üzerine belki eklenti yapılabilir diye söyledim. |
|
Gönderen
oky
on
12.12.2006
|
|
http://iphoneconcept.blogspot.com/ adresli bir blog klonumu kurmuş. sanırım bendeki tüm resimleri tek tek ekleyecek. tamam ben de bloguma sağdan soldan bulduğum resimleri koyarak başlamıştım ama sonra birçoğunun tasarımcısıyla irtibata geçtim, zaten kendileri de yorum yazdılar vs. bir şekilde sorunu çözdük. son 10 küsür resimse daha önce başka yerde yayınlanmamış ve bizzat sahipleri tarafından bizzat benim blogumda yayınlanması için bizzat benim mail adresime gönderilen resimler. bu eleman onları da koyacak belli ki. acaba nasıl bir yaptırım uygulayabilirm fikri olan var mı?
|
|
Gönderen
cok_yasa_kamil
on
12.12.2006
|
|
yaptırım?
bence iyi olan kazansın, yani, sen farklılığı sürdürürsen (reklamları abartmamak, gözü yormayan tasarıma sahip olmak gibi) diğerlerini arkandan baktırırsın. ki şu hali bahsettiğin siteden güzel. ayrıca, daha niceler türer... buna sizin pek yaptırımınız olabileceğini sanmıyorum. (fikrin sahibi olmanız açısından tebrik ediyorum!) |
|
Gönderen
oky
on
12.12.2006
|
|
yok, yani yaptırım derken, ip adresini aldım evini basmaya geliyorum
gibi demedim.nasıl bir strateji izleyebilirim, hatta abartıyorum o sitenin ayağını nasıl kaydırabilirim (hehe) gibi bir beyin fırtınasıydı başlatmak istediğim. sonuçta bir rakip çıkıyorsa önlemler alınır, yanılıyor muyum? bir de site analizi bölümünü "şuraya şu renk gitmemiş, bu font güzel değil" gibi kalıplardan kurtaralım artık ya ![]() |
|
Gönderen
webken
on
12.12.2006
|
|
Eğer watermark olayını devam ettirmeye karar verdiysen, ve bu rakip gerçekten bu resimleri senin sayfandan alıyorsa o zaman bence yapılacak şey watermark'ı bir başkasının kolayca silemeyeceği bir yere koymaktır. Ne bileyim mesela br kısmı silik bir şekilde bile olsa asıl resmin üzerine gelse o zaman bu rakipler o resmi kendi sayfalarında kullanamazlar, ya da oturup onu oradan ayıklamak için baya uğraşırlar, yani en azından kolay lokma olmamış olursun
![]() |
|
Gönderen
webken
on
12.12.2006
|
|
Bu arada "iphone" ve "Apple iphone" için Google sonuçlarına baktım da gerçekten harika. "iphone"'da 3. sıradasın ve ilk ikisi konuyla alakasız. "Apple iphone"da ise 1. sıradasın.
Ve arama sonuçları da hiç de az değil. İlki 12 milyon 200 bin diğeri ise 2 milyon 890 bin sonuç arasından. Gerçekten çok iyi, umarım başarılı olur... Aklına sağlık... |
Zoque'a hoşgeldiniz!