Zoque.Forum
»
apple iphone
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
apple iphone
http://appleiphone.blogspot.com
Apple hayranları tarafından tasarlanmış iphone resimleri. sağdan soldan bulduğum resimlerle başlamıştım ama blogu açtığım ilk günde (dün) patladı resmen. şimdi bana gönderilen resimleri... Mesaj oky tarafından 06.10.2006 (14:01) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
Gönderen
"aLiKaYHaN"
on
14.12.2006
|
|
Re: apple iphone
Gerçekten tebrikler, bu büyük bir başarı.
Yalnız gördüğüm bir şey var, en üstteki açıklama yazısında send it to me bağlantısı hatalı. Yanlış yazıldığı için (kodlara baktım da bir = eksik olmuş) siteye bir bağlantı olmuş, mail bağlantısı değil. Söylemek istedim, tekrar tebrikler. |
|
Gönderen
oky
on
15.12.2006
|
|
@webken,
rakiple mailleştik. benim sayfamdaki resimlerden almayacağını, Google images'ten resim eklemeye devam edeceğini söyledi. bir de "original idea" kutusu koydu bloguna ve bana link verdi. yani evet, mesele halloldu bir şekilde ![]() arama sonuçlarına ben de şaşkınım çünkü pagerank sıfır. ama çaktırmıyorum ![]() sağol yorumun için. @erinç, teşekkür ederim. iphone ocakta çıkıyor deniliyor ama son iddiaya göre bu pazartesi çıkıyor. aslında yakında çıkıyor olmasına seviniyorum çünkü Google iphone aramaları böylece artıyor ama hep öyle kalsa, iphone sürekli yakında çıkıyor olsa ![]() gerçi çıktıktan sonra daha çok iphone araması yapılır büyük ihtimalle ama iphone'dan bahseden site sayısı artacağından Google sıralamam değişecektir. tekrar sağol. @alikayhan, 2 aydır bunu nasıl fark edemedim ben! allah bilir kaç kişi bu yüzden konsept gönderemedi.. çok teşekkürler, düzeltiyorum ![]() |
|
Gönderen
"aLiKaYHaN"
on
09.01.2007
|
|
|
|
Mesaj "aLiKaYHaN" tarafından 09.01.2007 (20:34) yeniden düzenlendi..
Açıklama: adres düzenleme
|
|
Gönderen
erinc
on
09.01.2007
|
|
bekledigimden cok daha iyi bir alet, biraz pahali gibi...
http://www.apple.com/iphone/ |
|
Gönderen
"aLiKaYHaN"
on
09.01.2007
|
|
Ben adres düzeltirken sen eklemişsin.
Pahalı evet ama harika görünüyor gerçekten. Ben yalnızca kameranın 3 megapixel civarında olacağını düşünmüştüm. Onun dışında dolaşan söylentiler tutmuş gibi görünüyor. Bu arada Google sıralamasından haberdar olduğumdan bir merak oky'nin blog istatistiklerine baktım, bugün şu ana kadar 122,013 sayfa gösterimi var. |
|
Gönderen
modela
on
10.01.2007
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
Gönderen
muhammetsevim
on
10.01.2007
|
|
Amerikan ABC News kanalında iPhone'un tanıtım haberinde önceden yapılmış tasarımları gösterirken senin blogda küçük bir gezinti yaptılar, ben de rastgele rastladım
![]() |
Zoque'a hoşgeldiniz!