Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Tasarımcının Mutfağı » Site Analiz(i) » Kişisel/Portfolyo Siteler » apple iphone

Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız.

Comment

LinkBack Review Tools
Old 03.10.2006  
oky

oky's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 12
apple iphone

http://appleiphone.blogspot.com

Apple hayranları tarafından tasarlanmış iphone resimleri. sağdan soldan bulduğum resimlerle başlamıştım ama blogu açtığım ilk günde (dün) patladı resmen. şimdi bana gönderilen resimleri...

Mesaj oky tarafından 06.10.2006 (14:01) yeniden düzenlendi..
oky şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Gönderen cgencer on 10.01.2007
Re: apple iphone

walla bence tüm mobil telefon üreticileri,başta da nokianın tasarımcıları Apple'dan tasarım ve arabirim geliştirme dersi alsın. amerika'da çıkar çıkmaz bu aletin peşine düşmem lazım; resmen istediğim herşeyi bir arada barındıran, gereksiz symbian'mış, java'ymş giçi ıvır zıvırla kullanıcının kafasını şişirmeyen, yılın tasarım ödülünü almaya hak kazanan bir ürün daha!
Gönderen erdinç on 10.01.2007

Bir günde neredeyse yarım milyon insan siteni ziyaret etmiş. Bu olağanüstü bir başarı. Yerinde olmayı isterdim. Bence siteye reklam almalısın. reklam alma konusunda tecrübem olsa ben yardımcı olurdum ama hangi sitelere başvuru yapılıyor tam bilemiyorum. Aracılık yapan siteler olmalı. Google Adwords dışında başka reklamlar almak mantıklı olabilir. Bu konularla ilgili biriyle konuşmanı tavsiye ederim.
Gönderen oky on 10.01.2007

Alıntı:
muhammetsevim tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Amerikan ABC News kanalında iPhone'un tanıtım haberinde önceden yapılmış tasarımları gösterirken senin blogda küçük bir gezinti yaptılar, ben de rastgele rastladım
2 gün önce NBC kanalından bir mail aldım. TODAY Show isimli programları için işleyecekleri bir konuda siteme de yer vermek istediklerini söylemiş ve maile yazdıkları telefon numarasından onları aramamı istemişlerdi. araya ingilizce faktörü girdiği için problem oldu ama mail üzerinden iletişime devam ettik, zaten konuşmak istedikleri de buna izin verip vermeyeceğimi öğrenmekmiş. ertesi gün iphone duyurulunca bu macera başlamadan bitti

ama bu ABC kanalını bilmiyordum, iyi sürpriz oldu

Alıntı:
modela tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
verdiğin reklam tüyoları ile günlük 10 dolar kazanıyorum. ben sana alırım bir tane.. şaka bir yana şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?
tebrikler

eğer konsept göndermeye devam ederlerse ben de yayınlamaya devam ederim. ama şu saatten sonra göndereceklerini sanmıyorum. yine de siteyi devam ettirmek adına düşündüğüm birkaç şey var. ilerde burda da paylaşırım..

Alıntı:
marcel tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Bir günde neredeyse yarım milyon insan siteni ziyaret etmiş. Bu olağanüstü bir başarı. Yerinde olmayı isterdim. Bence siteye reklam almalısın. reklam alma konusunda tecrübem olsa ben yardımcı olurdum ama hangi sitelere başvuru yapılıyor tam bilemiyorum. Aracılık yapan siteler olmalı. Google Adwords dışında başka reklamlar almak mantıklı olabilir. Bu konularla ilgili biriyle konuşmanı tavsiye ederim.
performancing partners denemeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. çünkü Adsense geliri yabana atılır gibi değil, siteye çok çok çok büyük bir reklam almadıkça (mesela zune =P) Adsense'ten kazandığım parayı başka yerden kazanabileceğimi sanmıyorum. ama tabi sorup soruşturmakta fayda var. özellikle sitenin içeriğindeki herhangi bir kelimeye link vermek suretiyle (iki alt çizgi şeklinde, görmüşsünüzdür sağda solda) reklam yayınlamak iyi bir fikir olabilir. yorumun için teşekkürler
Gönderen codesignist on 13.01.2007

Bugün alexa.com'a girdim ve şok oldum.
Senin siten %3.300'lük büyüme göstererek, bugünün en çok yükselenleri sıralamasında 3. lüğe ulaşmış.(Allah nazarlardan saklasın)
Zaten alexa grafiğine bakınca bu yükselişi net olarak görebiliyoruz.
http://www.alexa.com/data/details/tr...e.blogspot.com

Tebrikler...
Gönderen oky on 14.01.2007

teşekkür ederim @codesignist

Apple'ın resmi iphone sitesi Google tarafından indekslenince 2. sıraya geriledim ve trafik düştü ancak kanada, avustralya gibi bazı ülkelerde hala resmi siteden önce çıkıyor olmam ilginç gerçekten.
Gönderen mow on 14.01.2007

öncelikle tebrikler, Adsense ten ayda 15$ yakalayan birisi olarak hiç kusura bakma ama uyuz oldum , bundan sonra da sana oky değil "internet oky" şekline hitap edicem

bence hazır ziyaretçin varken, iphone aramaları hala popülerken siteye iphone ile ilgili başka bir şeyler ekle, başka bir şeyin yarışmasını yap. "iphone'a donanımsal ne eklentiler olabilir " gibi (attım şimdi uzağım Apple olaylarına) veya iphone temaları yazılımsal eklentiler vb.

Google Apple için özel bir şey yapmazsa siteye biraz daha yazı ekleyerek ve iphone haberi +Apple[dot]com/iphone linkinin verildiği yabancı internet haber sitelerinin ilgili haberlerine kendi sitenin linkini verip yorum yaparsan en azından bir süre daha birinci sırada gözükebileceğini düşünüyorum.

iphone ile ilgili de şunları söylemek istiyorum: cgencer ne kadar bu aleti beğendiyse ben de o kadar beğenmedim, oky nin sitesinde bir-ikisi daha iyi gibi, tabi bu zevkleri tartışmanın da pek bir anlamı yok ayrıca içindeki gene bir işletim sistemi, pek ne olduğunu kimse bilmiyor ama OSX in bir varyasyonu deniyor, iphone "gereken şeyleri özellikle yapmayan ve gerekmeyen şeyleri çok güzel yapıp gerekli gibi gösteren bir şey" gibime geliyor
Mesaj mow tarafından 14.01.2007 (05:19) yeniden düzenlendi..
Gönderen ssonmez on 14.01.2007

Tebrik ederim. Gördüğüm en hazırlıklı projelerden biri olmuş. Yani bu reytingin patlaması öncesi yapılan hazırlık, site içeriği vs. süper. Ama site dallanıp budaklandırılabilir gibi. Bu ilgiyle bir iphone forum bile kurabilirsin. Hatta Iphone kardeşliği vs.

Iphone konusunda ise kesinlikle çok güzel bir hepsi birarada olduğunu düşünmeme rağmen, ekranın çizilip çizilmediği, pilinin çıkıp çıkmadığı, hafızanın 4g gibi sınırlı olması ve celluar mıydı yapılan anlaşmanın kablosuz bağlantıyı ve kredi ön ödemeyi gerektirmesi düşündürüyor.

Yine de çok şık.
Not:Google reklamları konusunda ben de yardım isterim )))
Gönderen Komplo on 14.01.2007

Alıntı:
mow tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
öncelikle tebrikler, Adsense ten ayda 15$ yakalayan birisi olarak hiç kusura bakma ama uyuz oldum , bundan sonra da sana oky değil "internet oky" şekline hitap edicem
Sanırım bu 15$ site toplamda 20.000 ziyaretçi aldığı ilk zamanlar... İngilizcesi olması bunun biraz daha artacağı kasındayım. sonuçta 1.5 milyon sayfa gösterimi var Nereden baksan en az 1000$ birikmiştir Güle güle harca oky...
Gönderen desired on 14.01.2007

ayda 15 $ kazanan sanırım @mow un kendisi

ben mi yanlış anladım ?
Gönderen Komplo on 14.01.2007

Alıntı:
oky tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
teşekkürler..
günde 15$ ile başladı ama giderek düşüyor.
Adsense için çok iyi bir deneyim oldu benim için.
Zenginin malı, züğürdün çenesini yorarmış
Comment

Etiketler

iphone , apple

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 13:18.