»
apple iphone
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
apple iphone
http://appleiphone.blogspot.com Apple hayranları tarafından tasarlanmış iphone resimleri. sağdan soldan bulduğum resimlerle başlamıştım ama blogu açtığım ilk günde (dün) patladı resmen. şimdi bana gönderilen resimleri... Mesaj oky tarafından 06.10.2006 (14:01) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
Gönderen
cgencer
on
10.01.2007
|
|
Re: apple iphone
walla bence tüm mobil telefon üreticileri,başta da nokianın tasarımcıları Apple'dan tasarım ve arabirim geliştirme dersi alsın. amerika'da çıkar çıkmaz bu aletin peşine düşmem lazım; resmen istediğim herşeyi bir arada barındıran, gereksiz symbian'mış, java'ymş giçi ıvır zıvırla kullanıcının kafasını şişirmeyen, yılın tasarım ödülünü almaya hak kazanan bir ürün daha!
|
|
Gönderen
erdinç
on
10.01.2007
|
|
Bir günde neredeyse yarım milyon insan siteni ziyaret etmiş. Bu olağanüstü bir başarı. Yerinde olmayı isterdim. Bence siteye reklam almalısın. reklam alma konusunda tecrübem olsa ben yardımcı olurdum ama hangi sitelere başvuru yapılıyor tam bilemiyorum. Aracılık yapan siteler olmalı. Google Adwords dışında başka reklamlar almak mantıklı olabilir. Bu konularla ilgili biriyle konuşmanı tavsiye ederim.
|
|
Gönderen
oky
on
10.01.2007
|
|||
|
Alıntı:
![]() ama bu ABC kanalını bilmiyordum, iyi sürpriz oldu ![]() Alıntı:
![]() eğer konsept göndermeye devam ederlerse ben de yayınlamaya devam ederim. ama şu saatten sonra göndereceklerini sanmıyorum. yine de siteyi devam ettirmek adına düşündüğüm birkaç şey var. ilerde burda da paylaşırım.. Alıntı:
![]() |
|||
|
Gönderen
codesignist
on
13.01.2007
|
|
Bugün alexa.com'a girdim ve şok oldum.
![]() Senin siten %3.300'lük büyüme göstererek, bugünün en çok yükselenleri sıralamasında 3. lüğe ulaşmış.(Allah nazarlardan saklasın) ![]() Zaten alexa grafiğine bakınca bu yükselişi net olarak görebiliyoruz. http://www.alexa.com/data/details/tr...e.blogspot.com Tebrikler... |
|
Gönderen
mow
on
14.01.2007
|
|
öncelikle tebrikler, Adsense ten ayda 15$ yakalayan birisi olarak hiç kusura bakma ama uyuz oldum , bundan sonra da sana oky değil "internet oky" şekline hitap edicem
bence hazır ziyaretçin varken, iphone aramaları hala popülerken siteye iphone ile ilgili başka bir şeyler ekle, başka bir şeyin yarışmasını yap. "iphone'a donanımsal ne eklentiler olabilir " gibi (attım şimdi uzağım Apple olaylarına) veya iphone temaları yazılımsal eklentiler vb. Google Apple için özel bir şey yapmazsa siteye biraz daha yazı ekleyerek ve iphone haberi +Apple[dot]com/iphone linkinin verildiği yabancı internet haber sitelerinin ilgili haberlerine kendi sitenin linkini verip yorum yaparsan en azından bir süre daha birinci sırada gözükebileceğini düşünüyorum. iphone ile ilgili de şunları söylemek istiyorum: cgencer ne kadar bu aleti beğendiyse ben de o kadar beğenmedim, oky nin sitesinde bir-ikisi daha iyi gibi, tabi bu zevkleri tartışmanın da pek bir anlamı yok ayrıca içindeki gene bir işletim sistemi, pek ne olduğunu kimse bilmiyor ama OSX in bir varyasyonu deniyor, iphone "gereken şeyleri özellikle yapmayan ve gerekmeyen şeyleri çok güzel yapıp gerekli gibi gösteren bir şey" gibime geliyor ![]() |
|
Mesaj mow tarafından 14.01.2007 (05:19) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
ssonmez
on
14.01.2007
|
|
Tebrik ederim. Gördüğüm en hazırlıklı projelerden biri olmuş. Yani bu reytingin patlaması öncesi yapılan hazırlık, site içeriği vs. süper. Ama site dallanıp budaklandırılabilir gibi. Bu ilgiyle bir iphone forum bile kurabilirsin. Hatta Iphone kardeşliği vs.
Iphone konusunda ise kesinlikle çok güzel bir hepsi birarada olduğunu düşünmeme rağmen, ekranın çizilip çizilmediği, pilinin çıkıp çıkmadığı, hafızanın 4g gibi sınırlı olması ve celluar mıydı yapılan anlaşmanın kablosuz bağlantıyı ve kredi ön ödemeyi gerektirmesi düşündürüyor. Yine de çok şık. Not:Google reklamları konusunda ben de yardım isterim ))) |
Zoque'a hoşgeldiniz!