Zoque.Forum
»
apple iphone
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
|
|
|
apple iphone
http://appleiphone.blogspot.com
Apple hayranları tarafından tasarlanmış iphone resimleri. sağdan soldan bulduğum resimlerle başlamıştım ama blogu açtığım ilk günde (dün) patladı resmen. şimdi bana gönderilen resimleri... Mesaj oky tarafından 06.10.2006 (14:01) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
Gönderen
oky
on
15.01.2007
|
|
|
Re: apple iphone
teşekkürler
![]() Alıntı:
![]() not: reklam yanına resim, ikon kullanımı yasaklanmasaydı, bu yaklaşık 10 ziyaretçiden 1 tık olurdu. bu da olağanüstü bir şey zaten. |
|
|
Gönderen
"aLiKaYHaN"
on
15.01.2007
|
|
|
Alıntı:
![]() |
|
|
Gönderen
webken
on
15.01.2007
|
|
@oky,
Ben şimdi şunu merak ediyorum. Apple'ın iPhone'u çıkarması senin sitenin ziyaretçi sayısını (olumlu veya olumsuz) etkiledi mi? Bir de yazdıklarına biraz göz gezdirdim de, anladığım kadarıyla aylık 10 bin ile 30 bin arasında bir para kazandığını tahmin ediyorum. Haklı mıyım? Burada yazmandan rahatsız olanlar olabileceğini söylemiştin. Çok merak ettim bana özel mesaj atabilir misin? Şimdiden saol... |
|
Gönderen
ssonmez
on
16.01.2007
|
|
Bence bu para mevzuu gereksiz uzadı. Bırakın oky'yi beni bile rahatsız etti. Arkadaşça verdiği cevap bence yeterli olmalı.
Parayı düşünerek böyle bir başarı kazandığını da sanmıyorum. Bir proje üretilmiş ve çok başarılı bir sonuca ermiş, insanların ihtiyaçlarının olduğu yerde para da başarı da kazınılır. Şimdi bize düşen düşünmek, insanların ihtiyacı ne? Ve biz ne üretebiliriz? |
Zoque'a hoşgeldiniz!