Zoque.Forum
»
apple iphone
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
Gönderen oky
03.10.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
La Haine
on
03.10.2006
|
|
Re: apple iphone
selam oky,
icerik anlaminda: "Send your iPhone design!" i on plana cikarmani oneririm; sitenin, dinamigini bu olusturursa; isi buyutebilirsin.. (17.000 kisiden 10 kisinin yorum ( comment) yapmasi biraz dusundurucu sanirim, ne dersin?) tebrikler, |
|
Gönderen
oky
on
03.10.2006
|
|
|
Alıntı:
![]() öneri için teşekkürler, bir image hazırlasam iyi olacak bunun için. bu arada sayaçı umuma açık hale getirdim: http://my.statcounter.com/project/st...922682&guest=1 |
|
|
Gönderen
oky
on
03.10.2006
|
|
bir de asıl önemli sorum: resimlerin üzerine blogun adresini yazmam ne gibi sorunlar doğurabilir. mesela bir japon çıkıp da benim tasarımımı kullanmış diye bana dava açar mı? açarsa ben uçağa binip japon mahkemelerinde mi yargılanırım?
gibi gibi.. |
|
Gönderen
muhammetsevim
on
03.10.2006
|
|
Dün siteyi Digg'de görmüş ve ziyaret etmiştim. Doğrusunu istersen sana ait olduğunu bilmiyordum. Fakat kendi kendime sormuştum 'Neden tasarımlarda tasarımcıların adı yazmıyor' diye... Fakat sitedeki 'Sticky'yi bugün gördüm.
Sağ blokta 'Digg this story' butonu var, ve siteyi sıfırdan Digg'e ekleme linki veriyor. Fakat site zaten Digg'e eklendiği için o buton bir işe yaramıyor. O bakımdan butonun linki şu adrese giderse daha iyi olacaktır; http://digg.com/apple/Apple_iPhone_Desings Kolay gelsin. |
|
Gönderen
adoxus
on
03.10.2006
|
|
"Viewed on x/x'te görüntülendi" muhabbeti yasal olarak ne kadar geçerlidir bilemiyorum ama görünüşte mantıklı geldiği için önereyim dedim. Eğer bunu kullanırsan senin tasarımın olmadığı aşikardır. Bir de tasarımcı yerine, diyelim yoksa gönderen kişinin email ön adı kullanılabilir ama bunun herhangi bir yasal bahanesi yok, süs olsun diye.
![]() + wiki mantığıyla, tasarımı görüntüleyip, "tasarımcı ismi veya telif durumu bilinmiyor." gibi bir ibarenin ardından, "telif haklı eserleri bildirin" tarzında bir link. veya youtube mantığı, şikayet edilene kadar her video yasaldır, gibi. |
|
Gönderen
omerbalyali
on
03.10.2006
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!