Zoque.Forum
»
ceyhunaksan.com | Kişisel Blog Site
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen
oky
on
15.12.2006
|
|
Re: ceyhunaksan.com | Kişisel Blog Site
selam, çok şık ve kıskandıran bir tasarım, ellerine sağlık.
ancak ana mönü, çevresindeki grafik öğeler yüzünden sanırım erimiş biraz. en azından kategoriler kadar alımlı değil. hiç değilse o kısmın arkaplanı kaldırabilir. eminim o zaman hem mönü kendini belli edecek, hem daha şık duracak, hem de sayfanın üst kısmındaki grafik sıkışması önlenecektir. bir de, ben olsam, ziyaretçilerin "devam" linkine tıklamalarını teşvik etme amaçlı, yazı özetlerine de küçük resimler eklerdim. bu haliyle çok kuru duruyor bence, okuma isteğini azaltıyor. tekrar tebrikler, iyi çalışmalar. |
|
Gönderen
Ceyhun Aksan
on
16.12.2006
|
||
|
Alıntı:
font-size: i büyüttüm -90%`den 95%`e çıkarttığımda- göze takılıyor ve içerik özetlerine gerekli dikkati toplayamıyorum. Bu yüzden şu anda 0.9em olarak ayarladım. Teşekkürler görüşün için ^^ Alıntı:
Üst menü (ana menü)`nün background`unu kaldırdığımda çok silik bir görüntü oluşutor, oradaki renk dağılımında beyaz sırıtmaya başlıyor. Fradident ile beyazdan background image`nin kendi rengine geçiş yapıp transparanlığını düşürdüm, renk değerleri farklı olduğu için sanırım şimdik daha hoş oldu. Devam linkine background ile hover color ekledim, göze çarpması açısından. İçerikte materyal görüntüleri yayınlamayı düşündüm ancak headerdaki grafik çalışmam, sitede renklerin yoğun kullanılması vs. düşünüldüğünde çok karışık bir görüntü oluşturmaya başlamıştı. Şimdi ise yine imajlar var ancak bunlar sayfaya girildiğinde görünecen şekilde ayarlılar. Fakat bir kaç optimize işleminden sonra küük de olsa (50px / 50px uygun sanırım) bir imaj koymam mümkün. Teşekkürler tekrar görüşleriniz için. |
||
|
Gönderen
klubismus
on
18.12.2006
|
|
calismalarinda bir tarz hemen algilaniyor. eline saglik sitede de guzel duruyorlar. bence sitende de buna ya zit bir tarz ya da uyumlu bir sitil yakalarsan imzani daha iyi yansitabilir. sanki su haliyle background ve diger tamamlayici unsurlar lehim kaliyor gibi.
|
|
Gönderen
Ceyhun Aksan
on
18.12.2006
|
|
|
Alıntı:
Tekrar teşekkürler. |
|
|
Gönderen
klubismus
on
18.12.2006
|
|
teknik konusamicam, yetkin degilim
ancak gorsellik konusunda olabilir yorumum. tasarimlarin kendi icinde oldukca disavurumcu, kompozisyonlar cok iyi hikaye anlatiyor. sitendeki ust menu basliklarinin bulundugu dugmeler birazcik alisilmisi yansitiyor. backgroundda asagiya dogru inildikce beyaz cok goz aliyor, uzun sure bakilamiyor. yine fondaki daireler iyi dusunulmus ama genel resim cerceveleri ve diger hatlardaki keskinlik/koseli yerlesimlerle birlikte sihirini yitiriyor. yandaki kategori menusu de cok sablon uygulamasi gibi kaliyor. calismalarini goren birisi sitenin butununde benzer bir siradisilik ariyor. bence ust menu basliklari ve yan kategoriler'de yeni bi tasarim denemelisin. eminim cok cok farkli bir cizgi oturtursun bu sitede. yorumuma acikligin icin de ayrica cok tesekkur. |
|
Gönderen
Ceyhun Aksan
on
18.12.2006
|
|
|
Alıntı:
Hımm, yorumuna açıkçası katılıyorum. Kendimce düşündüğüm şey aslında web şablonum ile tasarımlarını bir arada kullanmakta en azı tercih etmekti. Çünkü yazılan yazılar ile görsellik bir arada olduğunda haliyle görsellik ağır basacaktı. Ama diğer belirttiğin hususlar çerçevesinde düşününce, "evet, haklı" dedim. Tamam, tekrar teşekkür ederim. Yorumunu ciddi bir şekilde değerlendireceğim. |
|
|
Gönderen
muhammetsevim
on
18.12.2006
|
|
Enfes olmuş
Fakat orta taraf biraz karışık olmuş gibi, ikonlu başlık, etiketler, yazı ve tarih ayraç olmadan üst üste gelince biraz gözü yoruyor. Ayrıca yazılar arasında da ayraç olmadığından tüm yazılar bu karışıklığa karışıyor ![]() Eline sağlık, yazılarının devamlı olması dileğiyle... |
|
Gönderen
Ceyhun Aksan
on
18.12.2006
|
|
|
Alıntı:
klubismus ve senin berlittiğiniz hususlarda bir incelemesini yapacağım. Gözden kaçırdığım, farkedip ertelediğim vs. konuların bu şekilde belirtilmesi eksiklikleri düzenlemek için gerekli sanırım ![]() Teşekkürler tekrar. |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!