Zoque.Forum
»
ceyhunaksan.com | Kişisel Blog Site
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen Ceyhun Aksan
08.12.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
Ceyhun Aksan
on
10.12.2006
|
||
|
Re: ceyhunaksan.com | Kişisel Blog Site
Alıntı:
Aslına bakarsan evet, o tasarım da benim şimdikine nazaran daha çok hoşuma gidiyordu, ama sitenin içeriğinin bir ağır olduğu gerçeğinden yola çıktım ve daha az materyal ve daha birbirine yakın renklerin olması gerektiğine karar verdim. O yüzden böyle bir tasarımı uygun buldum. Diğer tasarımı ise başka bir projenin sayfası olarak kullanacağım ![]() Teşekkürler. Alıntı:
![]() İçeriği ara ara sunpeyk`de de yayınlıyorum bildiğin üzere, ama şu sıralar pek vaktim olmadı, kusura bakma ^^ en yakın zamanda içeriği oradan da yayınlayacağım. |
||
|
Gönderen
emremer
on
11.12.2006
|
|
Kategori seçiminden sonra, diğer kategorilerin kaybolması
ve arkaplanın fix özelliği dışında, //ki kendi adıma hiç bir yerde alışadım ve sevmedim. gerek renkler gerekse içerik olarak hoş ve tatlı olmuş. Eline sağlık. . |
|
Gönderen
Ceyhun Aksan
on
11.12.2006
|
|
|
Alıntı:
Tamam o kısma kategorilere uygun bir kaç ekleme yapacağım. Belki kategorilerin sabit kalmasını sağlarım.Background`un fixed kalması benim çok sevdiğim bir özellik fakat şu an ki hali için pek bunu söyleyemem, beyaz daireleri kaldıracağım, o zaman ufak bir görsel komb. ile fixed`i (eski sitemdeki bulutlar gibi) kullanabilirim. Teşekkürler eleştiri, yorum ve beğenilerin için. ![]() |
|
|
Gönderen
Ceyhun Aksan
on
11.12.2006
|
|
is_page ve is_category olmak üzere iki fonksiyonda çağırılan sayfalara kategorileri ekledim. Evet, gayet hoş oldular. Teşekkürler emremer
|
|
Gönderen
Ceyhun Aksan
on
12.12.2006
|
|
|
Alıntı:
![]() Aslında bakarsan benim düşüncem sadece kişisel deneyim. Kategorilerin olması kullanıcıların site içerisinde rahat dolaşmalarını sağlamakta, bunu gözden kaçırmışım, sen hatırlatmasan o şekilde de kalabilirdi. Teşekkürler yeniden hatırlatman için. Farklı deneyimleri her zaman dikkate değer bulurum ![]() |
|
|
Gönderen
Ceyhun Aksan
on
14.12.2006
|
|
|
Alıntı:
Az önce CSS ile kategorileri belirttiğin gibi yaptım ancak o zaman açılan başlık ile kategoriler bölümü aynı anda göze görünüyorlar ve içeriği okumaya çalışan kullanıcının ilgisi renklerden dolayı kategorilere kayabiliyor. (Kategoriler incelenirken ya da anasayfada) Kategorileri aslında etiketlerin bir arada sunulduğu bir bölüm olarak düşündüğünde bu hali ile kalması sanırım daha uygun olacak. Diğer türlü kısa olan etiket/kategori isimleri için geniş alan kulanımının pek bir faydası olmayabilir. Ancak diğer bir başlıkta Web'de Akıllı İşaretler - Gözle Görülür Meta tag da tartışıldığı üzere, etiketlerin yanına piktogramlar kullandığımda daha hoş olacaktır. Teşekkürler ilgin ve tavsiyen için. |
|
Zoque'a hoşgeldiniz!