Zoque.Forum
»
Kişisel Portföy sitem: Designsofme v6
|
| Kişisel/Portfolyo Siteler Blog tasarımlarınızı, kişisel portfolyolarınızı bu bölümde sergileyebilirsiniz. Ayrıntılar için bölüm duyurusuna bakınız. |
![]() |
|
|
LinkBack | Review Tools |
|
Gönderen Firan Zal'honan
22.12.2006 |
||||
|
||||
|
|
||||
|
Gönderen
fatihturan
on
22.12.2006
|
|
Re: Kişisel Portföy sitem: Designsofme v6
Verdiğin bağlantıda yanlışlık var. Buradan sayfaya erişebilirsiniz. Bu arada ortadaki fotoğraf gerçekten çok büyük olmuş.
|
|
Gönderen
Firan Zal'honan
on
22.12.2006
|
|
teşekkürler uyarı için hemen düzelttim.. nerden girdiyse o virgül oraya
![]() fotoğraf özellikle büyük, daha doğrusu öyle tercih ettim (nasıl da düşük cümle bu yahu) |
|
Gönderen
Ceyhun Aksan
on
22.12.2006
|
|
Tasarım oldukça hoş, ancak ortadaki imajı yapı olarak kullanman bence yanlış tercih, çünkü o görüntü kaldırıldığında salt bir sayfa kalıyor geriye. Ufak tefek oynamalar ile uygun bulduğun yerlerde bir kaç pattern ya da background-color denemeleri yapabilirsin.
site ilk açıldığında çıkan hatayı düzenlemelisin. Footer alanında yazan 2006 Copright © Ozan Kılıç`da yazım hatası var. URL Bağlantılarında kullandığın background-color site ile bütünlük içerisinde -renk seçimi olarak- ancak padding-left ve padding-right nedeniyle kesiklik pek hoş olmamış. Sanırım bir kaç px eklemen hoş sonuç verecektir. FF`de ortadaki çalışmalar thumbların 24.sünden sonrası kesik kalıyor, gerçi aşağı/yukarı bağlantıları ile kontrol edilebiliyor ancak yerlerinin üst kısımda olması farkedilebilirliğini olumsuz etkiliyor. |
|
Mesaj Ceyhun Aksan tarafından 22.12.2006 (18:40) yeniden düzenlendi..
|
|
Gönderen
Firan Zal'honan
on
22.12.2006
|
|
selam ceyhun.. öncelikle uyarın için teşekkürler..
ortadaki alanı büyük kullanmak istedim, çünkü içerik olarak koyacağım fazla bir şey yok.. görsel ön planda olsun istedim.. site ilk açıldığında çıkan hatayı ne yazık ki script'ini kullandığım firmanın satın alma bölümü açılana kadar mümkün değil.. adamlara mail'de attım ama bir türlü bana geri dönmüyorlar deli oldum... yazım hatasını düzelttim yeşil arka planlara 2'şer piksel padding ekledim 24.den sonrası gizli div olduğundan kesiliyor.. kategori'lerin üstündeki yukarı aşağı linklerini kullanman gerekecek ![]() sevgiler.. |
|
Gönderen
ba kubah
on
22.12.2006
|
|
|
|
Gönderen
erdinç
on
22.12.2006
|
|
'Designs of me' tam olarak doğru olmayabilir. Onun yerine 'designs of mine' daha doğru olabilir. Burada 'mine', 'bana ait' anlamına geliyor ve anlatılmak istenene uyuyor. Diğer taraftan 'designs of me' derken 'me' 'ben' anlamına geldiği için diğer ifade tercih edilebilir. 'Pictures of me' derken 'me' doğru kullanımdır çünkü burada benim çektiğim fotoğraflar değil benim görüntülendiğim fotoğraflar anlatılıyor.
|
|
Gönderen
Firan Zal'honan
on
23.12.2006
|
|
|
Alıntı:
![]() emremer, adamlar halen cevap vermediler.. sağlam kodcu arkadaşlarıma danıştım ancak çok karmaşık bir kod olduğunu ve çözemeyeceklerini belirttiler :/ ben de sabırla bekliyorum ![]() |
|
|
Gönderen
Ashbringer
on
23.12.2006
|
|
DESIGNSofME yazısı normal text ve büyük olduğundan sanırım bende kırıklı gözüküyor, 1024 çözünürlükte izliyorum belki yüksek çözünürlükte farkedilmiyodur özellikle firefoxta daha belirgin kırıklar, imaj olarak kullanmayı denedinmi? ayrıca lightbox'ta ileri geri butonları ingilizce kalmış.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!